Filter

Maat

Kleur

Dikte horlogeband

Kleur stiksel

Leersoort

Prijs

Leer zwart

Leren horlogeband, de beste kwaliteit, ultiem comfort

Leren horlogebandjes van ECHT leer! Het klinkt dubbel op maar veel horlogebanden zijn ook gemaakt van imitatieleer…

Wij maken exclusieve handgemaakte leren horlogebandjes. Dus let op bij het aanschaffen van een leren horlogeband. Onze horlogebandje van leer zijn van de beste kwaliteit en hebben een ultiem draagcomfort. 

Horlogebandjes leer, verkrijgbaar in verschillende leersoorten, kleuren en bandmaten

Horlogebandjes Leer | Om de meeste horloges zitten standaard (imiatie) leren horlogebanden. Een horlogeband van leer heeft, afhankelijk van de persoon een bepaalde levensduur en zal uiteindelijk vervangen moeten worden. 

Wij beschikken over meer dan 500 verschillende universele leren horlogebandjes. Je vraagt je misschien af hoe je uit zoveel horlogebanden de juiste keuze maakt? 

  • Kijk ten eerste welke maat horlogeband je nodig hebt. Ons assortiment bestaat uit de maten 8mm tot 30mm banden. Veel voorkomende horlogeband maten zijn leren horlogeband 20mmleren horlogeband 22mm en leren horlogeband 24mm.
  • Naast de maat kijk je naar leersoort en comfort die je wenst.
  • Verder is de kleur niet onbelangijk. Deze moet natuurlijk goed bij je horloge passen.

Leren horlogeband vervangen

Een leren horlogeband vervangen is eenvoudig met de juiste tools. Wij beschikken over een assortiment horloge gereedschap, dit assortiment beschikt over al het gereedschap om zelf je horlogeband of batterij te verwisselen. Een must voor iedere horlogeliefhebber! Belangrijke is wanneer je een horlogeband gaat vervangen dat je een zachte ondergrond gebruikt zodat de uurwerk niet beschadigd. Naast dat wij leren horlogebanden aanbieden kun je ook kiezen uit rubbermetaal of een nato strap

Meer informatie horlogebandjes leer

Zit jouw ideale horlogeband leer er niet tussen? Ons assortiment leren horlogebandjes verandert continue zo hebben we duurzame en vegan horlogebandjes in ons assortiment. Laat het ons weten via de mail of Whatssapp of kom langs in onze winkel in Utrecht! Onze horlogebandjes komen alleen van Europese productie. Ben je dus op zoek naar een horlogeband van de beste kwaliteit en een ultiem comfort, bij ons bent u aan het goede adres!

Klantenservice
Horlogebanden voor Dames en Heren
De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Dit is in de loop der jaren uiteraard uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges. Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan plaatsen wij de band voor je!