Filter

Maat

Kleur

Meistersinger Model

Kleur stiksel

Prijs

Meistersinger

De Horlogebanden Specialist vervaardigt exclusieve handgemaakte horlogebandjes passend op jouw Meistersinger horloge. Dit zijn géén originele Meistersinger horlogebanden. Wel verkopen wij de beste kwaliteit handgemaakte horlogebanden en werken wij met de ateliers waar ook het merendeel van de grotere horlogemerken mee werken.

1 - 12 van de 158 resultaten

De Horlogebanden Specialist biedt handgemaakte, vervangende horlogebanden van de beste kwaltieit. Deze kwaliteit is te zien en te voelen aan je pols. Meistersinger horlogebanden zijn bij ons verkrijgbaar van 18mm tot 22mm en verkrijgbaar in diverse kleuren zoals: zwart, bruin en cognac. Elk Meistersinger horlogebandje heeft net als het origineel een afloop richting de gesp. Hierdoor kun je altijd de originele gesp eenvoudig overzetten.

Meistersinger horlogeband voor elk model

Zoek je een horlogeband voor een specifiek model zoals de: Pangaea, NEOSingulator of een ander model? Selecteer eenvoudig je model in onze filter of neem contact met ons op. Wil je onze horlogebanden liever eerst zien, voelen of gelijk door ons laten vervangen? Kom langs in onze winkel!                

Al onze Meistersinger horlogebanden voldoen aan de eisen, afmetingen en kwaliteitstandaarden van Meistersinger.

Klantenservice
Horlogebandjes voor Dames en Heren

De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Denk hierbij aan horlogebandjes voor IWC, Rolex, Breitling, Omega en meer. Dit is in de loop der jaren uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges.

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan monteren wij de band voor je!