Filter

Gekozen filters

Maat: 20mm

Maat

Kleur

Metaal model

Geschikt voor smartwatch

Prijs

Metalen horlogeband 20mm

Ga voor een stoere uitstraling met een metalen of stalen horlogeband 20mm. In ons assortiment vind je alleen de beste kwaliteit. Koop metalen horlogeband 20mm eenvoudig online. En geef je horloge een stoere look met bijvoorbeeld een stijlvolle Mesh horlogeband / Milanese band.

Stalen horlogeband 20mm

Voor een metalen horlogeband 20mm heb je een ruime keus. Het is dan ook lastig kiezen. Om deze reden hebben wij al een mooi assortiment voor je samengesteld. Je vindt dan ook metalen horlogebanden 20mm van alleen het beste kwaliteit in ons assortiment.

Onze metalen horlgoebanden 20mm zijn er in verschillende uitvoeringen. Van Mesh tot een groveschakel. Van Goud tot Zwart. 

Een stalen horlogeband 20mm is er een kleine variatie aan kleuren. Denk hierbij aan goudkleurig, zwart of gewoon metaal. Metaal heeft vaak een wat stoerdere uitstraling en deze kleuren sluiten hier dan ook naadloos op aan. 

Koop jij een roestvrij stalen horlogeband 22mm? Dan heb jij meteen een duurzame horlogeband! Je onderhoud ze makkelijk, ze gaan lang mee en zijn goed geprijst.  Kortom, je metalen horlogeband 20mm koop je bij ons!

Klantenservice
Horlogebandjes voor Dames en Heren

De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Denk hierbij aan horlogebandjes voor IWC, Rolex, Breitling, Omega en meer. Dit is in de loop der jaren uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges.

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan monteren wij de band voor je!