Filter

Gekozen filters

Maat: 22mm

Maat

Kleur

Metaal model

Geschikt voor smartwatch

Prijs

Metalen horlogeband 22mm

Ga voor een stoere uitstraling met een metalen of stalen horlogeband 22mm. In ons assortiment vind je alleen de beste kwaliteit. Koop metalen horlogeband 22mm eenvoudig online. En geef je horloge een stoere look met bijvoorbeeld een stijlvolle Mesh horlogeband / Milanese band.

Stalen horlogeband 22mm

Ben jij op zoek naar een metalen horlogeband 22mm, ook wel stalen horlogeband 22mm genoemd?  Dan hebben wij een selectie van uitermate geschikte 22mm horlogebanden van metaal voor je. De banden worden in verschillende uitstralingen uitgevoerd. Ga je voor een grove schakel of juist voor een uiterst fijne mesh horlogeband van 22mm?

er zijn veel verschillende soorten metalen horlogebanden beschikbaar in 22mm, zoals roestvrij staal, titanium, messing en goudkleur. Elk van deze materialen heeft zijn eigen unieke eigenschappen en uitstraling.

Roestvrijstalen horlogebanden zijn duurzaam, hypoallergeen en makkelijk te onderhouden, ze zijn ook beschikbaar in vele kleuren. Goudkleurige horlogebanden geven een luxe uitstraling aan het horloge. Ook hebben we gepolijst/mat zwarte horlogebanden.  (PVD coating). Kortom, je metalen horlogeband 22mm koop je bij ons!

Klantenservice
Horlogebandjes voor Dames en Heren

De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Denk hierbij aan horlogebandjes voor IWC, Rolex, Breitling, Omega en meer. Dit is in de loop der jaren uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges.

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan monteren wij de band voor je!