Filter

Gekozen filters

Metaal model: Mesh/milanaise

Maat

Kleur

Metaal model

Geschikt voor smartwatch

Prijs

Mesh horlogeband

Stoere horlogebanden van gevlochten edelstaal. Ofterwijl een Mesh horlogeband (ook Milanese Horlogeband) genoemd. De banden hebben een uiterst fijn draagcomfort door de subtiele schakels. Maak je horloge helemaal af met een stoere Mesh horlogeband.

Milanese horlogeband kopen?

Zoek jij een stoere metalen of stalen band maar heb je twijfels over het draagcomfort? Twijfel niet langer en ga voor een Mesh horlogeband. De schakels zijn zo klein geweven dat de band dunner is dan een normale stalen band. Het voelt zacht aan op de huid (blijven over het algemeen geen haartjes hangen) en het belangrijkste: Het geeft je horloge een gave uitstraling.

De schakels/vlechten van een mesh/milanese horlogeband zijn eveneens gebruiksvriendelijk. Door een simpele druksluiting sluit jij je milanese horlogeband erg makkelijk maar maak je deze ook eenvoudig wat langer en korter zodat het om iedere pols goed zit.

Andere voordelen van een Mesh horlogeband:

  • Roestvrij staal
  • Makkelijk verstelbaar in lengte
  • Eenvoudig zelf te monteren
  • Goed schoon te houden
  • Soeple draagcomfort

Veel voorkomende maten voor een milanese band zijn de: milanese horlogeband 20mm en de milanese horlogeband 22mm.

Zoek jij een milanees bandje voor je smartwatch? Dan hebben we een aantal mesh horlogebanden die voorzien zijn van een handig quick release systeem. Ook is het mogelijk om je milanese band om ee apple watch te doen. Je hebt hier een adapter voor nodig of neem even contact met ons op. 

 

Klantenservice
Horlogebandjes voor Dames en Heren

De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Denk hierbij aan horlogebandjes voor IWC, Rolex, Breitling, Omega en meer. Dit is in de loop der jaren uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges.

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan monteren wij de band voor je!