Filter

Samsung model | bandmaat

Kleur

Kies materiaal

Prijs

Samsung Gear

De Horlogebanden Specialist vervaardigt handgemaakte horlogebandjes passend voor jouw Samsung Gear smartwatch. Dit zijn géén originele Samsung Gear horlogebanden. We hebben rekening gehouden met de maten die jouw Samsung Gear horloge heeft en beschikken onze banden over een quick release systeem waardoor jij makkelijk van band wisselt.

Samsung gear s2 bandjes 

Je Samsung band Gear S2 Classic vervangen kan eenvoudig doordat je horloge een rechte aanzet heeft. Alle horlogebanden van 20mm breed passen op jouw Samsung band Gear S2 Classic smartwatch horloge. In deze categorie maken wij een voorselectie van bandjes passend voor de Samsung band Gear S2 Classic.

Klantenservice
Horlogebanden voor Dames en Heren
De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Dit is in de loop der jaren uiteraard uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges. Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan plaatsen wij de band voor je!