Bezoek onze winkel, geopend van woensdag t/m zaterdag van 9:00 tot 17:00
Filter

Maat

Kleur

Kleur stiksel

Steinhart model

Prijs

Steinhart

De Horlogebanden Specialist vervaardigt exclusieve handgemaakte horlogebandjes passend op jouw Steinhart horloge. Dit zijn géén originele Steinhart horlogebanden. Wel verkopen wij de beste kwaliteit handgemaakte horlogebanden en werken wij met de ateliers waar ook het merendeel van de grotere horlogemerken mee werken.

Steinhart band

De Horlogebanden Specialist vervaardigt exclusieve, handgemaakte horlogebanden passend voor jouw Steinhart horloge. Voor een nieuwe Steinhart band ben je bij ons aan het goede adres.

De handgemaakte horlogebanden van De Horlogebanden Specialist voor Steinhart horloges zijn van hoge kwaliteit. Onze vervangende horlogebanden sluiten naadloos aan op jouw horloge. We hebben een breed en ruim assortiment, er is altijd een Steinhart band die voldoet aan jouw smaak. 

Exclusieve Steinhart horlogebandjes

Gunther Steinhart heeft in 2001 het horlogemerk Steinhart opgericht. Ze hebben een vrije nieuwe bandering van de horloge-industrie. De horloges zijn voorzien van dezelfde Zwitserse bewegingen als Hamilton, Tissot, Tag Heuer en zelfs IWC. 

Steinhart band kopen 

Is jouw Steinhart band aan vervanging toe? Of wil je graag een nieuw bandje om mee af te wisselen? Bij De Horlogebanden Specialist bieden wij een ruim assortiment met bandjes. Voor elke smaak hebben wij een bandje in ons assortiment. Onze vervangende horlogebanden zijn niet van echt te onderscheiden. 

Je kunt gemakkelijk online bij ons bestellen. Daarnaast kun je ook horlogebanden winkel. Bezoeken. We geven je graag persoonlijk advies. Je kunt direct je Steinhart band uitzoeken én door ons laten monteren. Heb je hulp nodig tijdens het bestellen? Je kunt bellen naar 030 24 45 965 of stuur een bericht naar 06 242 77 903.

Klantenservice
Horlogebandjes voor Dames en Heren

De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Denk hierbij aan horlogebandjes voor IWC, Rolex, Breitling, Omega en meer. Dit is in de loop der jaren uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges.

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan monteren wij de band voor je!