Bezoek onze winkel, geopend van woensdag t/m zaterdag van 9:00 tot 17:00

Garmin Horlogeband Easy Change Milanaise

check_orange  30 dagen bedenktijd
check_orange  Showroom in Utrecht
check_orange  Voor 16.00 besteld is, morgen in huis
check_orange  Gratis verzending v.a. 30,-
check_orange
30 dagen bedenktijd
check_orange
Showroom in Utrecht
check_orange
Voor 16.00 besteld is, morgen in huis
check_orange
Gratis verzending v.a. 30,-
Keurmerk

Garmin Horlogeband Easy Change Milanaise

Milanaise roestvrij stalen horlogeband met fijn satijnen afwerking. Voorzien van een veiligheidssluiting. Bandbreedte 20mm met 22mm bandaanzet. De bandlengte is verstelbaar van 130mm tot 180 mm door de eenvoudige schuifsluiting. Band dikte 1,7mm, perfect voor de smartwatch horloges.

  • Model: Milanaise Easy Change
  • Materiaal: roestvrijstaal
  • Kleur: mat/satijn staal
  • Design: classic
  • Dikte: 1,7mm
  • Lengte: verstelbaar van 180mm tot 130mm
  • Sluiting: schuifs/veiligheidssluiting

sterk geweven nylon

Klantenservice
Horlogebandjes voor Dames en Heren

De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Denk hierbij aan horlogebandjes voor IWC, Rolex, Breitling, Omega en meer. Dit is in de loop der jaren uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges.

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan monteren wij de band voor je!