Horlogeband A. Lange & Söhne Alligator Nubuck Donkerblauw

check_orange  30 dagen bedenktijd
check_orange  Showroom in Utrecht
check_orange  Voor 16:00 besteld, morgen in huis
check_orange  Gratis verzending v.a. 30,-
check_orange
30 dagen bedenktijd
check_orange
Showroom in Utrecht
check_orange
Voor 16:00 besteld, morgen in huis
check_orange
Gratis verzending v.a. 30,-
Keurmerk

Horlogeband A. Lange & Söhne Alligator Nubuck Donkerblauw

Bij twijfels over de juiste bandbreedte of gespmaat kunt u dit het beste even opmeten. kijk hiervoor op onze pagina 'horlogeband opmeten'. Mocht u nog vragen hebben neem dan contcact op met onze klantenservice.

Voor het maken worden zorgvuldig geselecteerde Alligator huiden verwerkt volgens traditionele methoden. Het hele onvervalste oppervlak vertoont een bijzonder mooie levendige structuur met een natuurlijk licht/donkereffect en met karakteristieke nerven. Boven en voeringleder zijn aan elkaar bevestigd met de rembordé technologie. De horlogeband heeft een bijzonder lange levensduur. Hoe ouder, des te aparter! Afhankelijk van de draaggewoonte krijgt het hoogwaardige nubuck alligatorleder in de loop der jaren zijn heel eigen patina. De Nubuck Alligator is een exclusief accessoire voor de veeleisende horlogeliefhebber

 • Model: Nubuck Alligator
 • Materiaal: Alligatorleer
 • Kleur: donkerblauw
 • Design: classic
 • Voering: antiallergisch kalflseer
 • Stiksel: donkerblauw
 • Dikte: 5,5mm
 • Bij bandbreedte 18mm t/m 22mm is de lengte van dit horlogebandje 19,6 cm
 • Gesp: staal of goudkleur 
   
sterk geweven nylon
Klantenservice
Horlogebandjes voor Dames en Heren

De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Denk hierbij aan horlogebandjes voor IWC, Rolex, Breitling, Omega en meer. Dit is in de loop der jaren uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges.

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan monteren wij de band voor je!