Kom langs in onze winkel in Utrecht, wij monteren gratis.

Horlogeband Breitling Crosswind Donkerbruin

check_orange  30 dagen bedenktijd
check_orange  Showroom in Utrecht
check_orange  Voor 16.00 besteld is, morgen in huis
check_orange  Gratis verzending
check_orange
30 dagen bedenktijd
check_orange
Showroom in Utrecht
check_orange
Voor 16.00 besteld is, morgen in huis
check_orange
Gratis verzending

Horlogeband voor Breitling Crosswind Donkerbruin

De Crosswind horlogeband is speciaal gemaakt voor de originele Breitling vouwsluiting van je Breitling horloge. Bij twijfels over de juiste bandbreedte of gespmaat kunt u dit het beste even opmeten. kijk hiervoor op onze pagina 'horlogeband opmeten'. Mocht u nog vragen hebben neem dan contcact op met onze klantenservice.

Krachtige horlogeband van eersteklas rundleder met een op het detail nauwkeurige alligatorprint. De Crosswind komt bijzonder mooi tot zijn recht door het luxueuze drievoudige handlakwerk van de randen. Weldadig zacht en soepel op de huid dankzij het supersoft voeringleder. Door de juiste afmetingen heeft de Crosswind een perfecte zit en past perfect door de originele Breitling vouwsluiting.

  • Model: Crosswind
  • Materiaal: Rundleer
  • Kleur: donkerbruin
  • Design: sportief
  • Voering: antiallergisch
  • Stiksel: wit
  • Dikte: 6,0mm
  • Bij bandbreedte 22mm en 24mm is de lengte van dit horlogebandje 20,0 cm
  • Sluiting niet inbegrepen
Klantenservice
Horlogebanden voor Dames en Heren
De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Dit is in de loop der jaren uiteraard uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges. Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan plaatsen wij de band voor je!