Horlogeband Cartier Calibre Donkerblauw

check_orange  Exclusief handgemaakt
check_orange  Showroom in Utrecht
check_orange  Voor 16.00 besteld is, morgen in huis
check_orange  Gratis verzending v.a. 40,-
check_orange   Exclusief handgemaakt
check_orange   Showroom in Utrecht
check_orange   Voor 16.00 besteld is, morgen in huis
check_orange   Gratis verzending v.a. 40,-

Horlogeband voor Cartier Calibre Donkerblauw

De Calibre horlogeband is speciaal gemaakt voor de originele Cartier vouwsluiting van je Cartier horloge. Bij twijfels over de juiste bandbreedte of gespmaat kunt u dit het beste even opmeten. kijk hiervoor op onze pagina 'horlogeband opmeten'. Mocht u nog vragen hebben neem dan contcact op met onze klantenservice.

Geselecteerd eersteklas Alligatorleder met een licht/donker variatie die alleen bij echte alligator horlogebanden te zien is. De Calibre komt bijzonder mooi tot zijn recht door het luxueuze handlakwerk van de randen. Weldadig zacht en soepel op de huid dankzij het zachte voeringleder dat naadloos aan het bovenleder bevestigd is. De natuurlijke looiing maakt elke Calibre horlogeband werkelijk uniek. Onmiskenbaar een met de hand gemaakt meesterstuk dat gelijk is aan het origineel!. Door de juiste afmetingen heeft de Calibre een perfecte zit en past perfect door de originele Cartier vouwsluiting.

  • Model: Calibre
  • Materiaal: Alligatorleer
  • Kleur: donkerblauw
  • Design: classic
  • Voering: antiallergisch
  • Stiksel: donkerblauw
  • Dikte: 3,0mm
  • Bij bandbreedte 23,5mm is de lengte van dit horlogebandje 23,0 cm
  • Sluiting niet inbegrepen
Klantenservice
Horlogebanden voor Dames en Heren
De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Dit is in de loop der jaren uiteraard uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges. Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan plaatsen wij de band voor je!