Bezoek onze winkel, geopend van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 tot 17:00

Horlogeband inkorter

check_orange  30 dagen bedenktijd
check_orange  Showroom in Utrecht
check_orange  Voor 16.00 besteld is, morgen in huis
check_orange  Gratis verzending v.a. 30,-
check_orange
30 dagen bedenktijd
check_orange
Showroom in Utrecht
check_orange
Voor 16.00 besteld is, morgen in huis
check_orange
Gratis verzending v.a. 30,-
Keurmerk

Horlogeband inkorter

Horlogeband inkorter kopen? Een horlogeband inkorter is een handig stukje gereedschap om zelf snel en gemakkelijk een metalen horlogeband te gaan inkorten. Door de pin met schroefdraad in de band te draaien kan de split pin makkelijk uit de metalen horlogeband gedrukt worden en zo eenvoudig worden verwijderd. Met het juiste horlogeband inkorten gereedschap doe je dit in een handomdraai. Lees hier meer over hoe je dat doet.

  • Merk: Beco
  • Horlogeband inkorter (met 3 exctra pinnen)
  • Materiaal: kunststof/metaal
  • Kleur: grijs
  • Lengte 110mm
  • Gewicht 0,5 gram

Een horlogeband inkorter is dus een tool of een apparaat waarmee de lengte van een horlogeband kan worden aangepast. Dit is handig als de band te lang is voor de pols van de drager of als de band moet worden aangepast voor een andere drager. 

Klantenservice
Horlogebandjes voor Dames en Heren

De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Denk hierbij aan horlogebandjes voor IWC, Rolex, Breitling, Omega en meer. Dit is in de loop der jaren uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges.

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan monteren wij de band voor je!