Horlogeband IWC Alligator Multicolor Blauw

check_orange  30 dagen bedenktijd
check_orange  Showroom in Utrecht
check_orange  Voor 16:00 besteld, morgen in huis
check_orange  Gratis verzending v.a. 30,-
check_orange
30 dagen bedenktijd
check_orange
Showroom in Utrecht
check_orange
Voor 16:00 besteld, morgen in huis
check_orange
Gratis verzending v.a. 30,-
Keurmerk

Horlogeband IWC Alligator Multicolor blauw

Bij twijfels over de juiste bandbreedte of gespmaat kunt u dit het beste even opmeten. kijk hiervoor op onze pagina 'horlogeband opmeten'. Mocht u nog vragen hebben neem dan contcact op met onze klantenservice.

Origineel Louisiana Alligatorleer gemaakt en veredeld volgens een eeuwenoude procedure! Het bovenleder wordt traditioneel plantaardig gelooid en vezeldiep in het vat geverfd. Het tweekleuren effect ontstaat door de aansluitende met de hand opgebrachte kleurnuance op de verheven plaatsen van het leder. Onmiskenbaar een met de hand gemaakt meesterstuk!

 • Model: Alligator Multicolor
 • Materiaal: Alligatorleer
 • Kleur: blauw/zwart
 • Design: classic
 • Voering: antiallergisch kalflseer
 • Stiksel: blauw
 • Dikte: 5,5mm
 • Bij bandbreedte 18mm t/m 22mm is de lengte van dit horlogebandje 19,6 cm
 • Gesp: staal of goudkleur 
   
sterk geweven nylon
Klantenservice
Horlogebandjes voor Dames en Heren

De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Denk hierbij aan horlogebandjes voor IWC, Rolex, Breitling, Omega en meer. Dit is in de loop der jaren uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges.

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan monteren wij de band voor je!