Kom langs in onze winkel in Utrecht, wij monteren gratis en direct. ook voor het inzetten van batterijen

Horlogeband IWC Portofino Donkerblauw

check_orange  30 dagen bedenktijd
check_orange  Showroom in Utrecht
check_orange  Voor 16.00 besteld is, morgen in huis
check_orange  Gratis verzending
check_orange
30 dagen bedenktijd
check_orange
Showroom in Utrecht
check_orange
Voor 16.00 besteld is, morgen in huis
check_orange
Gratis verzending
Keurmerk

Horlogeband IWC Portofino Donkerblauw

Bij twijfels over de juiste bandbreedte of gespmaat kunt u dit het beste even opmeten. kijk hiervoor op onze pagina 'horlogeband opmeten'. Mocht u nog vragen hebben neem dan contcact op met onze klantenservice.

Terecht een van de meest favoriete horlogebanden! Door de eeuwenlang in stand gehouden handwerkkunst in de veredeling van alle soorten leder, kan een bijzonder robuust natuurleder zo bewerkt worden dat het de esthetiek van alligatorleder combineert met de extreme houdbaarheid van het beste kalfsleder. Het zachte antiallergisch voeringleder zorgt ook bij een zware belasting voor het hoogste draagcomfort bij deze horlogeband.

 • Model: Portofino
 • Materiaal: Kalflseer
 • Kleur: donkerblauw
 • Design: classic
 • Voering: antiallergisch kalflseer
 • Stiksel: donkerblauw
 • Dikte: 4,0mm
 • Bij bandbreedte 20mm t/m 22mm is de lengte van dit horlogebandje 19,0 cm
 • Gesp: staal of goudkleur 
   
sterk geweven nylon
Klantenservice
Horlogebanden voor Dames en Heren
De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Dit is in de loop der jaren uiteraard uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges. Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan plaatsen wij de band voor je!