Horlogeband Metaal Flex Double

uit 1 beoordeling
check_orange  30 dagen bedenktijd
check_orange  Showroom in Utrecht
check_orange  Voor 16:00 besteld, morgen in huis
check_orange  Gratis verzending v.a. 30,-
check_orange
30 dagen bedenktijd
check_orange
Showroom in Utrecht
check_orange
Voor 16:00 besteld, morgen in huis
check_orange
Gratis verzending v.a. 30,-
Keurmerk

Metalen Horlogeband Flex Double

Elegante horlogeband van roestvrij staal. Gemaakt van goudkleurige (PVD coating) satijn afgewerkte schakels met gepolijste uiteinden. Bandbreedte 18mm met 20mm bandaanzet, 20mm bandbreedte met 22mm bandaanzet. Banddikte 3,5mm. bandlengte 165mm, in te korten naar wens door uitneembare schakels.

  • Model: Flex
  • Materiaal: roestvrijstaal
  • Kleur: gepolijst/mat goudkleurig (PVD coating)
  • Design: Classic
  • Dikte: 3,5mm
  • Lengte: verstelbaar van 165mm tot 80mm
  • Sluiting: geen
Klantenservice
Horlogebandjes voor Dames en Heren

De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Denk hierbij aan horlogebandjes voor IWC, Rolex, Breitling, Omega en meer. Dit is in de loop der jaren uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges.

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan monteren wij de band voor je!