Horlogeband Metaal Scuba 3

check_orange  30 dagen bedenktijd
check_orange  Showroom in Utrecht
check_orange  Voor 16:00 besteld, morgen in huis
check_orange  Gratis verzending v.a. 30,-
check_orange
30 dagen bedenktijd
check_orange
Showroom in Utrecht
check_orange
Voor 16:00 besteld, morgen in huis
check_orange
Gratis verzending v.a. 30,-
Keurmerk

Metalen Horlogeband Scuba 3

Sportieve roestvrijstalen heren horlogeband met duikersluiting. Combinatie van gesatineerde schakels met een smalle gepolijste strook in het midden. Bandbreedte 18mm met 20mm bandaanzet. Banddikte 3,3mm, bandlengte 180mm in te korten via verwijderbare schakels tot 140mm. Kan ook verlengd worden tot 190mm met de duikers extension in de sluiting.

  • Model: Scuba 3
  • Materiaal: roestvrijstaal
  • Kleur: gepolijst/mat staal
  • Design: sportief
  • Dikte: 3,8mm
  • Lengte: verstelbaar van 190mm tot 140mm
  • Sluiting: vouwsluiting met duikextension, drukkers en veiligheidsbeugel
Klantenservice
Horlogebandjes voor Dames en Heren

De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Denk hierbij aan horlogebandjes voor IWC, Rolex, Breitling, Omega en meer. Dit is in de loop der jaren uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges.

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan monteren wij de band voor je!