Bezoek onze winkel, geopend van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 tot 17:00

Horlogeband Pure Zwart

check_orange  30 dagen bedenktijd
check_orange  Showroom in Utrecht
check_orange  Voor 16.00 besteld is, morgen in huis
check_orange  Gratis verzending v.a. 30,-
check_orange
30 dagen bedenktijd
check_orange
Showroom in Utrecht
check_orange
Voor 16.00 besteld is, morgen in huis
check_orange
Gratis verzending v.a. 30,-
Keurmerk

Horlogeband caoutchouc Pure Zwart

High-tech in een elegant design! De Pure  is absoluut waterdicht, bestand tegen invloeden van buitenaf en wezenlijk zachter dan normale synthetische materialen. De gewelfde onderkant van de band voorkomt dat hij met het hele oppervlak op de pols ligt en zorgt voor voldoende luchtcirculatie op de huid en garandeert zodoende het hoogste draagcomfort. De geïntegreerde sluiting houdt de horlogeband op zijn plaats en is altijd perfect gesloten tijdens het dragen. Het horlogebandje is zelf in te korten door de sluiting los te maken dan de horlogeband op de juiste lengte af te knippen en de sluiting daarna weer vast te maken door de pushpin er weer in te drukken. 

  • Model: Pure
  • Materiaal: caoutchouc
  • Kleur: zwart
  • Design: sportief
  • Voering: caoutchouc
  • Stiksel: geen
  • Dikte: 3,5mm
  • Bij bandbreedte 18mm t/m 22mm is de lengte van dit horlogebandje 19,5 cm
  • Gesp: staal (veiligheid vouwsluiting met drukkers)
Klantenservice
Horlogebandjes voor Dames en Heren

De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Denk hierbij aan horlogebandjes voor IWC, Rolex, Breitling, Omega en meer. Dit is in de loop der jaren uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges.

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan monteren wij de band voor je!