Bezoek onze winkel, geopend van dinsdag t/m zaterdag van 9:00 tot 17:00

Horlogeband Rubber Rubber Promaster zwart

uit 3 beoordelingen
check_orange  30 dagen bedenktijd
check_orange  Showroom in Utrecht
check_orange  Voor 16.00 besteld is, morgen in huis
check_orange  Gratis verzending v.a. 30,-
check_orange
30 dagen bedenktijd
check_orange
Showroom in Utrecht
check_orange
Voor 16.00 besteld is, morgen in huis
check_orange
Gratis verzending v.a. 30,-
Keurmerk

Horlogeband Rubber Rubber Promaster zwart

Het vervangende duik horlogebandje van het type dat onder anderen op de Citizen Promaster en Seiko duikhorloges gebruikt wordt. Op de band zijn de No Decompression Limits (N.D. Limits) afgedrukt, als hulpmiddel voor de duiker. Deze tabel geeft aan hoe lang een duiker gemiddeld op een bepaalde diepte kan blijven zonder bij het opduiken rekening te hoeven houden met decompressie pauzes. De horlogeband is gemaakt van sillicone. (in tegenstelling tot de vroegere harde kunststofvarianten) Aan de band zit een stevige roestvrijstalen gesp. 

  • Model: promaster
  • Materiaal: silicone
  • Kleur: zwart
  • Design: sportief
  • Voering: silicone
  • Stiksel: geen
  • Dikte: 4,0mm
  • Bij bandbreedte 18mm t/m 24mm is de lengte van dit horlogebandje 21,0cm
  • Gesp: staal
Klantenservice
Horlogebandjes voor Dames en Heren

De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Denk hierbij aan horlogebandjes voor IWC, Rolex, Breitling, Omega en meer. Dit is in de loop der jaren uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges.

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan monteren wij de band voor je!