Filter

Maat

Kleur

Kleur stiksel

Alpina model

Prijs

Alpina Horlogebandje

De Horlogebanden Specialist vervaardigt exclusieve handgemaakte horlogebandjes passend op jouw Alpina horloge. Dit zijn géén originele Alpina horlogebanden. Wel verkopen wij de beste kwaliteit handgemaakte horlogebanden en werken wij met de ateliers waar ook het merendeel van de grotere horlogemerken mee werken.

Alpina horlogeband

De Horlogebanden Specialist vervaardigt exclusieve, handgemaakte horlogebanden passend voor jouw Alpina horloge.  De horlogebanden van de Horlorgebanden Specialist zijn perfect voor op de Alpina horloge. De Alpina horlogebanden zijn van hoog kwaliteit en hebben de juiste afmetingen voor jouw Alpina horloge. We hebben een divers assortiment aan Alpina horlogebanden die op alle modellen van Alpina passen. De Alpina horlogebanden zijn onder andere geschikt voor de modellen: Alpiner, Startimer, Seastrong, Comtesse en de Smartwatches van Alpina.

Exclusieve Alpina horlogeband

Alpina produceert horloges die speciaal zijn ontworpen en gebouwd om bestand te zijn tegen extreme natuurlijke omgevingen, vooral op grote hoogtes en grote dieptes. Hun functies, materialen en gebruiksvriendelijkheid zijn speciaal ontworpen om ervoor te zorgen dat u uw klim-, vlieg-, duik- of zeilmissies kunt volbrengen. Dit valt ook terug te zien in de Alpina horlogebanden. De Alpina banden zijn van sterk kwalitatief materiaal, zodat het weer en wind overleefd. Door de verfijnde afwerking straalt het daarnaast ook nog klasse uit. Alpina band kopen? Is jouw Alpina band ook toe aan een vervanging of wil je de kleur of materiaal vervangen? Bekijk ons ruim assortiment Alpina banden dan gauw!

Klantenservice
Horlogebanden voor Dames en Heren
De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Dit is in de loop der jaren uiteraard uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges. Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan plaatsen wij de band voor je!