Filter

Gekozen filters

Model: Apple Watch Series 8 41mm

Model

Kleur

Kies materiaal

Prijs

Apple watch 8 bandje - 41mm

De Horlogebanden Specialist vervaardigt handgemaakte horlogebandjes passend voor jouw Apple smartwatch 8 - 41mm. Dit zijn géén originele Apple Watch horlogebanden. We hebben rekening gehouden met de maten die jouw Apple Watch 8 - 41mm heeft en beschikken onze banden over een adapter én quick releasesysteem waardoor jij makkelijk van band wisselt. Met de meegeleverde adapter kun je elke band om je horloge monteren.

Apple watch 8 bandjes kopen voor model 41mm?

Wil jij een nieuwe apple watch bandje voor je 8 serie (41mm)? Bandjes die wij voor je hebben geselecteerd zijn passend voor jouw app Apple Watch Series 8 41 millimeter. Met de adapter en het quick release systeem (worden meegeleverd) verwissel je eenvoudig van band. Onze Apple watch 8 bandjes - 41mm hebben circa een lengte van 19/20 cm (exacte maatvoering bij eigenschappen per product vermeld). Hierdoor zijn ze geschikt voor vrijwel iedere pols. Ben je op zoek naar een langere horlogeband voor je apple watch? Bekijk dan onze XL horlogebanden. Op verzoek kunnen wij deze banden voorzien van een quick release en leveren we je een adapter zodat ook om jouw pols als gegoten zit.

Ook voor de overige Apple Smartwatches hebben wij een voorselectie van passende banden gemaakt. Je koop Apple bandjes/ iwatch bandjes voor o.a.: 

Klantenservice
Horlogebandjes voor Dames en Heren

De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Denk hierbij aan horlogebandjes voor IWC, Rolex, Breitling, Omega en meer. Dit is in de loop der jaren uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges.

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan monteren wij de band voor je!