Filter

Maat

Kleur

Kleur stiksel

Prijs

Fromanteel

De Horlogebanden Specialist vervaardigt exclusieve handgemaakte horlogebandjes passend op jouw Fromanteel horloge. Dit zijn géén originele Fromanteel horlogebanden. Wel verkopen wij de beste kwaliteit handgemaakte horlogebanden en werken wij met de ateliers waar ook het merendeel van de grotere horlogemerken mee werken.

Vervangende Fromanteel horlogebandjes koopt u eenvoudig bij de Horlogebanden Specialist. In deze categorie vindt u geselecteerde horlogebandjes passend voor fromanteel.

Horlogeband passend voor Fromanteel

Jouw fromanteel horlogeband vervangt u eenvoudig met een kwaliteitsband van de Horlogebanden Specialist.

 

Horlogebandjes passend voor Fromanteel

In de regel zijn de meeste horloges van Fromanteel voorzien van een rechte aanzet. In deze categorie hebben we dan ook alvast een selectie voor je gemaakt. Echter kun je bij een gangbare maat ook kiezen voor horloge uit leer, nato,metaal of rubber. Let op, wil je een originele gesp overzetten. Ga dan voor een band uit de selectie die we voor je hebben gemaakt. 

Klantenservice
Horlogebandjes voor Dames en Heren

De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Denk hierbij aan horlogebandjes voor IWC, Rolex, Breitling, Omega en meer. Dit is in de loop der jaren uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges.

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan monteren wij de band voor je!