Filter

Gekozen filters

Maat: 20mm

Maat

Kleur

Dikte horlogeband

Kleur stiksel

Leersoort

Prijs

Leren horlogeband 20mm

Ben jij op zoek naar een 20mm horlogeband? In deze categorie hebben we alle leren horlogebanden de maat 20mm. Van geprint leer tot echt alligator leer. Alleen de beste handgemaakte kwaliteit!

1 - 12 van de 413 resultaten

Horlogeband 20mm leer kopen

Een leren horlogeband 20mm is soepel, duurzaam en van handgemaakte kwaliteit en dat ervaar je! Of je nu gaat voor de handgemaakte alligatorleer of een 22mm leren racingband (zoals de kaluga), de kwaliteit staat voorop. Onze 22mm leren horlogebanden 

Liever een ander materiaal? Bekijk dan eens:

Onze leren horlogebanden 20mm zijn universeel. Zo passen ze in principe op alle merken van breitling tot fossil en van Garmin tot Omega. Kortom, heb jij een leren 20mm nodig? Dan heb je een ruime keus!

Klantenservice
Horlogebandjes voor Dames en Heren

De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Denk hierbij aan horlogebandjes voor IWC, Rolex, Breitling, Omega en meer. Dit is in de loop der jaren uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges.

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan monteren wij de band voor je!