Filter

Gekozen filters

Maat: 22mm

Maat

Kleur

Materiaal

Prijs

Horlogeband 22mm rubber

Silliconen of Rubber horlogeband 22mm kopen? We hebben een uitgebreid assortiment waarmee jij je horloge zo goed als nieuw maakt!

1 - 12 van de 45 resultaten

Horlogeband rubber 22mm kopen?

Een rubber band van 22mm is een gangbare maat voor veel horloges. Het voordeel van een rubber band is dat deze goed schoon te houden is en in allerlei omstandigheden goed gedragen kan worden. Een horlogeband 22mm rubber is een band voor een horloge die gemaakt is van rubber en die 22mm breed is. Dit is een standaardgrootte voor horlogebanden en past vaak op veel verschillende soorten horloges. Rubber horlogebanden zijn duurzaam, waterbestendig en comfortabel om te dragen. Ze zijn populair voor sport- en outdoor horloges. Er zijn veel verschillende stijlen, kleuren en texturen van rubber horlogebanden beschikbaar, van eenvoudig tot opvallend.

 

Klantenservice
Horlogebandjes voor Dames en Heren

De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Denk hierbij aan horlogebandjes voor IWC, Rolex, Breitling, Omega en meer. Dit is in de loop der jaren uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges.

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan monteren wij de band voor je!