Basket 0
Klantenservice030 24 45 964
Spacer
0
€ 0,00
Exclusief handgemaakt
Exclusief handgemaakt
Showroom in Utrecht
Showroom in Utrecht
Wij verzenden tot 16:00
Wij verzenden tot 16:00 [?]
Gratis verzending binnen Nederland vanaf 25,-
Gratis verzending binnen Nederland vanaf 25,-

Smartwatch bandjes

Ons assortiment verandert continu. Staat jouw merk of model er niet bij? Laat het ons dan weten via mail ( info@dehorlogebandenspecialist.nl ) of Whatsapp zodat wij de juiste horlogeband voor jouw horloge kunnen vinden.

Smartwatch bandjes zijn er in meerdere maten en kleuren dan je zou denken. Vele smartwatch fabrikanten zoals apple, samsung, cookoo, lg, motorola, huawei en asus hebben nog niet nagedacht over de verschillende smaken van het publiek. Logischerwijs hebben zij zich bezig gehouden met de techniek van de smartwatches die zij maken. Om u zo goed mogelijk op weg te helpen hebben wij alvast een voorselectie gemaakt van passende banden voor diverse smartwatch merken.

Smartwatch band

Een smartwatch band wisselen hoeft niet altijd problematisch te zijn. Hieronder vindt een lijst met smartwatches waarvoor wij passende smartwatch bandjes kunnen bieden. Komt u er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op of bezoek onze winkel in Utrecht. Wij wensen u veel plezier met het uitzoeken van een nieuw smartwatch bandje!

Apple watch bandjes 38mm            Samsung band                    Huawei watch band               LG watch band
Apple watch bandjes 42mm            Motorola moto band             Asus watch band
Pebble band                                  Sony band                          Cookoo watch band

U kunt bij ons betalen met: