Basket 0
Klantenservice030 24 45 964
Spacer
0
€ 0,00
Exclusief handgemaakt
Exclusief handgemaakt
Showroom in Utrecht
Showroom in Utrecht
Wij verzenden tot 16:00
Wij verzenden tot 16:00 [?]
Gratis verzending binnen Nederland vanaf 25,-
Gratis verzending binnen Nederland vanaf 25,-
Keuzehulp
Garmin model | bandmaat
Materiaal band
Kies kleur bandje

Garmin Smartwatch bandjes

Garmin smartwatch bandje kopen

Op zoek naar een Garmin smartwacht bandje ter vervanging van je huidige bandje? Wij bieden een ruim assortiment horlogebandjes voor Garmin smartwatches. Deze Garmin horlogebandjes zijn eenvoudig te wisselen door het Easy Change systeem dat veel bij Garmin Smartwachtes gebruikt wordt.

Materiaal Garmin smartwatch horlogebanden

Voor elk Garmin horloge hebben wij een passend horlogebandje. Voor veel mensen is het materiaal van de horlogeband belangrijk. Wij beschikken over diverse materialen voor garmin horlogebandjes, de horloge bandjes voor Garmin zijn bij De Horlogebanden Specialist verkrijgbaar in de volgende materialen:

Naast het materiaal zijn de horlogebanden in verschillende kleuren verkrijgbaar: zwart, bruin, mahagoni, cognac en nog tien andere kleuren!

Bekende Garmin smartwatch merken

In onze fysieke winkel in Utrecht krijgen we vaak consumenten die hun horlogebandje voor Garmin horloge wil laten vervangen. Bekende Garmin horloges als de Garmin Vivo Active 3, Fenix 5x en Fenix 3 zien wij vaak voorbij komen. Naast deze bekende modellen zien wij ook de volgende horlogeband maten voorbij komen: horlogeband 24mm Garmin en 20 mm horlogeband van Garmin.

Meer informatie horlogebanden Garmin

Zit jouw gewenste horlogeband niet tussen de Garmin horlogebanden? Ons assortiment Garmin horlogebandjes verandert continue. Laat het ons weten via de mail of Whatssapp of kom langs in onze winkel in Utrecht!

U kunt bij ons betalen met: