Horlogeband Duurzaam leer Kempten Zwart

check_orange  30 dagen bedenktijd
check_orange  Showroom in Utrecht
check_orange  Voor 16:00 besteld, morgen in huis
check_orange  Gratis verzending v.a. 30,-
check_orange
30 dagen bedenktijd
check_orange
Showroom in Utrecht
check_orange
Voor 16:00 besteld, morgen in huis
check_orange
Gratis verzending v.a. 30,-
Keurmerk

Horlogeband Duurzaam leer Kempten zwart

Het Biokreis keurmerk heeft gedurende het afgelopen jaar richtlijnen voor de productie van biologisch leer ontwikkeld. De Biokreis richtlijnen zijn gebaseerd op de reeds bestaande standaard voor duurzame lederwaren, Daarnaast moeten de huiden gebruikt worden van dieren die volgens de biologische richtlijnen gehouden worden en het leer mag alleen met plantaardige stoffen bewerkt worden. Wij van de Horlogebanden Specialist zijn dan ook trots om als eerste deze Biokreis gecertificeerde lederen horlogebanden op de Nederlandse markt te brengen.

  • Model: Kempten
  • Materiaal: gecertificeerd bioleer
  • Kleur: zwart
  • Design: klassiek
  • Voering: antiallergisch
  • Stiksel: geen
  • Dikte: 2,2mm
  • Bij bandbreedte 16mm t/m 20mm is de lengte van dit horlogebandje 19,6 cm
  • Gesp: staal of goudkleur (nikkelvrij)
Klantenservice
Horlogebandjes voor Dames en Heren

De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Denk hierbij aan horlogebandjes voor IWC, Rolex, Breitling, Omega en meer. Dit is in de loop der jaren uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges.

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan monteren wij de band voor je!