Asus Zenwatch

De Horlogebandenspecialist
Asus ZenWatch horloge

De Asus Zenwatch wordt gezien als één van de mooiste Android smartwatches. Qua functionaliteit is er niet veel verschil met andere smartwatches maar qua uiterlijk springt die erboven uit. Dit mooie horloge heeft een elegant squircle scherm, een kruising tussen een vierkant en een rond scherm.

Asus Zenwatch

Dit uurwerk is zeer verfijnd afgewerkt. De behuizing is van roestvrijstaal, de zijkant heeft een roségouden kleur en er zit een lichte kromming in zodat de smartwatch mooi om de pols valt. Door deze fijne afwerking, luxere materialen en het squircle scherm loopt de Asus Zenwatch voor op de andere Android Smartwatches. Daarnaast heeft de Asus Zenwatch geen fysieke knop om het scherm te activeren, je kunt gewoon op het scherm tikken of op je pols.  Met dit uurwerk kun je ook de Zenwatch Manager instellen waardoor er ander watchfaces en functies vrijkomen. Denk bijvoorbeeld aan een kompas, zaklamp of wekker.

Het uiterlijk

Naast de functionaliteiten van de Asus Zenwatch personaliseren, kun je er ook voor kiezen om het uiterlijk te personaliseren. Dit kun je doen door het standaard bijgeleverde horlogebandje te vervangen voor een ander exemplaar. Het bijgeleverde leren bandje is simpel te vervangen met een pinnetje aan de achterkant. Ben je geïnteresseerd in jouw smartwatchbandje vervangen? Lees dan hier meer informatie over het smartwatchbandje.

Bij de Horlogebandenspecialist denken wij graag met je mee en hebben wij al enkele mooie designs voor jou op een rijtje gezet.