Filter

Gekozen filters

Maat: 22mm

Maat

Kleur

Dikte horlogeband

Kleur stiksel

Leersoort

Prijs

Leren horlogeband 22mm

Een horlogeband 22mm is één van de meest gangbare maten die aan horloges wordt bevestigd. We hebben hier dan ook een ruime collectie horlogebandjes 22mm leer. Bekijk hier al onze horlogebanden 22mm.

1 - 12 van de 415 resultaten

Horlogeband 22mm leer kopen?

Onze handgemaakte leren horlogebandjes zijn er in de maten vanaf 8mm tot en met 30mm. De leren horlgoeband 22mm is één van de meest gangbare van al deze maten. De meeste horloges hebben een relatief veiligere kleur horlogeband zoals een horlogeband 22mm leer zwart of bruin. Wil je je horloge een nieuwe look and veel geven? Ga dan eens voor de vintage of nubuck uitstraling. Beiden zijn te verkrijgen in 22mm

Ook hebben wij een nato strap 22mm, stalen horlogeband 22mm of siliconen horlogeband 22mm in ons assortiment. Op die manier vind jij vrijwel zeker je 22mm horlogeband.

Klantenservice
Horlogebandjes voor Dames en Heren

De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Denk hierbij aan horlogebandjes voor IWC, Rolex, Breitling, Omega en meer. Dit is in de loop der jaren uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges.

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan monteren wij de band voor je!