Filter

Gekozen filters

Maat: 20/16mm

Maat

Kleur

Kies originele sluiting

Prijs

Bell & Ross horlogeband 20/16mm

De Horlogebanden Specialist vervaardigt exclusieve handgemaakte horlogebandjes passend op jouw Bell & Ross horloge. Dit zijn géén originele Bell & Ross horlogebanden. Wel verkopen wij de beste kwaliteit handgemaakte horlogebanden en werken wij met de ateliers waar ook het merendeel van de grotere horlogemerken mee werken.

Horlogeband Bell & Ross

In deze categorie vind je een breed scala vervangende horlogebanden voor je Bell & Ross horloge. Wij bieden deze aan in een grote verscheidenheid van leersoorten en in verschillende looks. Zowel voor de de klassiekers maar ook in de vintage uitstraling bieden wij veel keus. We weten dat je naast een fantastisch uitziende band ook een kwalitatief goede horlogeband zoekt. Bij ons ben je dan ook aan het juiste adres!

Horlogebandjes passend voor Bell & Ross

Onze horlogebanden voor Bell & Ross horloges zijn exclusief en handgemaakt van het beste leer. In samenwerking met hooggekwalificeerde leerlooiers ontwikkelen wij stijlvolle kleuren en hebben onze horlogebanden een optimaal draag comfort!

Dit doen we ook voor andere topmerken zoals: Chopard, Baume et Mercier, Frank Muller en Junkers.

Klantenservice
Horlogebandjes voor Dames en Heren

De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Denk hierbij aan horlogebandjes voor IWC, Rolex, Breitling, Omega en meer. Dit is in de loop der jaren uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges.

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan monteren wij de band voor je!