Filter

Gekozen filters

legen
Maat: 22/20mm

Kies je maat

Horlogeband opmeten?

Kies je kleur

Breguet model

Kies originele sluiting

Prijs

Breguet horlogeband 22/20mm

De Horlogebanden Specialist vervaardigt exclusieve handgemaakte horlogebandjes passend op jouw Breguet horloge. Dit zijn géén originele Breguet horlogebanden. Wel verkopen wij de beste kwaliteit handgemaakte horlogebanden en werken wij met de ateliers waar ook het merendeel van de grotere horlogemerken mee werken.

Horlogeband Breguet kopen?

Breguet horloges zijn prachtig, en ze verdienen een prachtige horlogeband! De Horlogebanden specialist heeft handgemaakte horlogebanden die exact passen op uw Breguet horloge. Deze hebben de maatvoeringen van het origineel waardoor ook de sluiting weer omgezet kan worden zodat het horloge er weer exact hetzelfde uitziet. Al onze horlogebanden worden nog volgens de oude traditie handgemaakt in Duitsland. Dit ziet u terug in de uitstraling en kwaliteit.

Horlogebandjes passend voor Breguet

Onze horlogebanden voor Breguet horloges zijn exclusief en handgemaakt van het beste leer. Het kan zijn dat u Breguet horloge is voorzien van een vouwsluiting. Alle horlogebanden die op deze pagina staan afgebeeld passen ook op alle type sluitingen.                            

Klantenservice
Horlogebandjes voor iedere horlogeliefhebber

Horlogebandjes van de beste kwaliteithorlogebandjes, geschikt voor een breed scala aan horlogemerken. Oorspronkelijk richtten wij ons op horlogebandjes voor luxe horloges, zoals IWC, Rolex, Breitling, en Omega, dit is uiteraard onze specialiteit maar ons aanbod is in de loop der jaren significant uitgebreid. Zo heb je keus uit ruim 5000 horlogebandjes die wij voor jou hebben geselecteerd op pasvorm, comfort en kwalitet. Je hoeft dus geen duur horloge te hebben om een horlogebandje van top kwaliteit te kopen.

Universele toepasbaarheid en topkwaliteit Materialen

Ons assortiment biedt een universele oplossing voor elke horlogeliefhebber. Van luxe horlogebanden voor merken als Rolex en Omega tot aan handgemaakte horloge bandjes van leer, rubber, metaal en geweven nylon (nato strap) – wij hebben het allemaal. Elk horlogebandje in onze collectie is zorgvuldig geselecteerd en vervaardigd met de beste materialen. We werken samen met gerenommeerde ateliers om te verzekeren dat elk horlogebandje niet alleen prachtig, maar ook duurzaam is.

Ook hebben wij smartwatchbandjes in ons assortiment die veelal zijn voorzien van een handig easy change systeem. Zo vernieuw jij je apple, samsung of lg watch in een handomdraai.

Service en persoonlijke advies in onze winkel in Utrecht

In onze winkel in Utrecht staan onze deskundige medewerkers klaar om je te voorzien van persoonlijk advies. Of je nu op zoek bent naar een specifiek horlogebandje of advies nodig hebt over de maatvoering, wij helpen je graag. Profiteer van onze uitgebreide service: wij meten de juiste maat op en monteren je nieuwe horloge bandjes terwijl je wacht.

Horlogebandjes uit voorraad leverbaar

Wij begrijpen dat je jouw horloge zo snel mogelijk wilt dragen met je nieuwe band. Daarom hebben we een ruime voorraad van horlogebandjes die direct leverbaar zijn. Of je nu online bestelt of onze winkel bezoekt, je kunt vertrouwen op onze snelle en betrouwbare levering.

Bij De Horlogebanden Specialist staan kwaliteit, stijl en service centraal. Onze horlogebandjes zijn niet alleen een stijlvolle toevoeging aan je horloge, maar ook een duurzame keuze. Bezoek onze winkel in Utrecht of bestel online en ervaar de perfecte combinatie van kwaliteit en stijl voor jouw horloge.