Filter

Gekozen filters

Maat: 24mm

Maat

Kleur

Kleur stiksel

Prijs

Camel horlogeband 24mm

De Horlogebanden Specialist vervaardigt exclusieve, handgemaakte horlogebandjes passend voor jouw Camel horloge. dit zijn geen originele horlogebanden van Camel.

 

Camel horlogebandje kopen?

Een camel horloge is doorgaans wat klassiek en voor een relatief lage prijs te kopen. Ons assortiment met Camel horlogebandjes is hier op afgestemd. Veelal klassiek bandjes tegen een goede prijs kwaliteit verhouding. Koop bij ons bijvoorbeeld een:

Koop je camel horlogeband eenvoudig online. We verzenden het gratis. Het monteren van je camel horlogebandje doe je eenvoudig zelf met een horlogebandenaanzetter.

Naast een camel horlogeband koop je bij ons ook een horlogeband voor o.a. esprit, festina, fossil of fromanteel.

Klantenservice
Horlogebandjes voor Dames en Heren

De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Denk hierbij aan horlogebandjes voor IWC, Rolex, Breitling, Omega en meer. Dit is in de loop der jaren uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges.

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan monteren wij de band voor je!