Filter

Gekozen filters

legen
Maat: 20/20mm

Kies je maat

Horlogeband opmeten?

Kies je kleur

Kies originele sluiting

Chronoswiss model

Prijs

Chronoswiss horlogeband 20/20mm

De Horlogebanden Specialist vervaardigt exclusieve handgemaakte horlogebandjes passend op jouw Chronoswiss horloge. Dit zijn géén originele Chronoswiss horlogebanden. Wel verkopen wij de beste kwaliteit handgemaakte horlogebanden en werken wij met de ateliers waar ook het merendeel van de grotere horlogemerken mee werken.

Helaas, er zijn geen producten gevonden die voldoen aan je filters.

Horlogeband opmeten

In dit voorbeeld zie je dat de betreffende horlogeband 18mm zou moeten zijn. Kom je er toch niet uit? Of twijfel je over de juiste maat?

Dan kun je met ons  contact opnemen. Wij helpen je dan verder!

1 - 0 van de 0 resultaat

Band voor je Chronoswiss kopen?

Rios 1931 en Graf zijn 2 horlogebanden producenten en bestaat al sinds 1931. Kwaliteit en traditioneel handwerk, gegarandeerd "Made in Germany", is het fundament waarop de filosofie van deze rust. Alle gebruikte leersoorten zijn gecertificeerd en de horlogebandjes zijn op puur plantaardige basis bewerkt en zijn daarom ook alle anti-allergisch. Al Onze horlogebanden op deze pagina voldoen aan de eisen, afmetingen en kwaliteitsstandaarden van Chronoswiss horloges en zijn met de hand gemaakt volgens de regels van het traditionele leer vakmanschap. Een eigen gesp of vouw/vlindersluiting kan overgezet worden op deze horlogeband

Horlogebandjes passend voor Chronoswiss

Jouw Chronoswiss horloge is voorzien van een vouw of vlinder sluiting of een gesp. De horlogebanden Specialist heeft voor alle types een ruime keuze in zijn assortiment. Alle horlogebanden die op deze pagina staan afgebeeld passen ook op alle type sluitingen.

Klantenservice
Horlogebandjes voor iedere horlogeliefhebber

Horlogebandjes van de beste kwaliteithorlogebandjes, geschikt voor een breed scala aan horlogemerken. Oorspronkelijk richtten wij ons op horlogebandjes voor luxe horloges, zoals IWC, Rolex, Breitling, en Omega, dit is uiteraard onze specialiteit maar ons aanbod is in de loop der jaren significant uitgebreid. Zo heb je keus uit ruim 5000 horlogebandjes die wij voor jou hebben geselecteerd op pasvorm, comfort en kwalitet. Je hoeft dus geen duur horloge te hebben om een horlogebandje van top kwaliteit te kopen.

Universele toepasbaarheid en topkwaliteit Materialen

Ons assortiment biedt een universele oplossing voor elke horlogeliefhebber. Van luxe horlogebanden voor merken als Rolex en Omega tot aan handgemaakte horloge bandjes van leer, rubber, metaal en geweven nylon (nato strap) – wij hebben het allemaal. Elk horlogebandje in onze collectie is zorgvuldig geselecteerd en vervaardigd met de beste materialen. We werken samen met gerenommeerde ateliers om te verzekeren dat elk horlogebandje niet alleen prachtig, maar ook duurzaam is.

Ook hebben wij smartwatchbandjes in ons assortiment die veelal zijn voorzien van een handig easy change systeem. Zo vernieuw jij je apple, samsung of lg watch in een handomdraai.

Service en persoonlijke advies in onze winkel in Utrecht

In onze winkel in Utrecht staan onze deskundige medewerkers klaar om je te voorzien van persoonlijk advies. Of je nu op zoek bent naar een specifiek horlogebandje of advies nodig hebt over de maatvoering, wij helpen je graag. Profiteer van onze uitgebreide service: wij meten de juiste maat op en monteren je nieuwe horloge bandjes terwijl je wacht.

Horlogebandjes uit voorraad leverbaar

Wij begrijpen dat je jouw horloge zo snel mogelijk wilt dragen met je nieuwe band. Daarom hebben we een ruime voorraad van horlogebandjes die direct leverbaar zijn. Of je nu online bestelt of onze winkel bezoekt, je kunt vertrouwen op onze snelle en betrouwbare levering.

Bij De Horlogebanden Specialist staan kwaliteit, stijl en service centraal. Onze horlogebandjes zijn niet alleen een stijlvolle toevoeging aan je horloge, maar ook een duurzame keuze. Bezoek onze winkel in Utrecht of bestel online en ervaar de perfecte combinatie van kwaliteit en stijl voor jouw horloge.