Filter

Gekozen filters

Maat: 20/20mm

Maat

Kleur

Kies originele sluiting

Chronoswiss model

Prijs

Chronoswiss horlogeband 20/20mm

De Horlogebanden Specialist vervaardigt exclusieve handgemaakte horlogebandjes passend op jouw Chronoswiss horloge. Dit zijn géén originele Chronoswiss horlogebanden. Wel verkopen wij de beste kwaliteit handgemaakte horlogebanden en werken wij met de ateliers waar ook het merendeel van de grotere horlogemerken mee werken.

Geen resultaten gevonden
1 - 0 van de 0 resultaat

Band voor je Chronoswiss kopen?

Rios 1931 en Graf zijn 2 horlogebanden producenten en bestaat al sinds 1931. Kwaliteit en traditioneel handwerk, gegarandeerd "Made in Germany", is het fundament waarop de filosofie van deze rust. Alle gebruikte leersoorten zijn gecertificeerd en de horlogebandjes zijn op puur plantaardige basis bewerkt en zijn daarom ook alle anti-allergisch. Al Onze horlogebanden op deze pagina voldoen aan de eisen, afmetingen en kwaliteitsstandaarden van Chronoswiss horloges en zijn met de hand gemaakt volgens de regels van het traditionele leer vakmanschap. Een eigen gesp of vouw/vlindersluiting kan overgezet worden op deze horlogeband

Horlogebandjes passend voor Chronoswiss

Jouw Chronoswiss horloge is voorzien van een vouw of vlinder sluiting of een gesp. De horlogebanden Specialist heeft voor alle types een ruime keuze in zijn assortiment. Alle horlogebanden die op deze pagina staan afgebeeld passen ook op alle type sluitingen.

Klantenservice
Horlogebandjes voor Dames en Heren

De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Denk hierbij aan horlogebandjes voor IWC, Rolex, Breitling, Omega en meer. Dit is in de loop der jaren uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges.

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan monteren wij de band voor je!