Filter

Gekozen filters

Maat: 15/14mm

Maat

Kleur

Glashütte Original model

Kies originele sluiting

Prijs

Glashutte Original 15/14mm

De Horlogebanden Specialist vervaardigt exclusieve handgemaakte horlogebandjes passend op jouw Glashütte Original horloge. Dit zijn géén originele Glashütte Original horlogebanden. Wel verkopen wij de beste kwaliteit handgemaakte horlogebanden en werken wij met de ateliers waar ook het merendeel van de grotere horlogemerken mee werken.

De Horlogebanden specialist biedt handgemaakte vervangende horlogebanden voor Glashutte van de beste kwaliteit. Al onze leren horlogebanden voldoen aan de eisen, afmetingen en kwaliteitsstandaarden van Glashutte horloges. Onze horlogebanden voor Glashutte horloges zijn exclusief en handgemaakt van het beste leer. In samenwerking met hooggekwalificeerde leerlooiers ontwikkelen wij stijlvolle kleuren en hebben onze horlogebanden een optimaal draag comfort!

Glashútte horlogebanden

Jouw Glashutte Original horloge is voorzien van een vouw/vlindersluiting of een gesp.
De horlogebanden van de Horlogebanden Specialist passen op beide types.    

Klantenservice
Horlogebandjes voor Dames en Heren

De Horlogebanden Specialist heeft zich gespecialiseerd in horlogebandjes die op veel verschillende horloges passen. Van origine zijn wij begonnen met horlogebanden passend voor merken uit het topsegment horloges. Denk hierbij aan horlogebandjes voor IWC, Rolex, Breitling, Omega en meer. Dit is in de loop der jaren uitgebreid naar een assortiment met universele horlogebandjes gemaakt van leer (handgemaakt), maar ook van rubber, metaal en nato strap (geweven nylon). Deze universele horloge bandjes zijn dus passend voor veel horloges.

Bij horlogebanden wordt er niet direct een onderscheid gemaakt tussen dames en heren horlogebandje. Belangrijk is de benodigde maat van je horlogeband. Met de juiste maatvoering kun je het horlogebandje eenvoudig overzetten op je horloge. Vind hier meer informatie over de horlogeband opmeten. Voor het overzetten kun je bij je bestelling een horlogebandenaanzetter mee bestellen. Kom je bij ons in de winkel? Dan monteren wij de band voor je!