Basket 0
Klantenservice030 24 45 964
Spacer
0
€ 0,00
Exclusief handgemaakt
Exclusief handgemaakt
Showroom in Utrecht
Showroom in Utrecht
Wij verzenden tot 16:00
Wij verzenden tot 16:00 [?]
Gratis verzending binnen Nederland vanaf 25,-
Gratis verzending binnen Nederland vanaf 25,-
Keuzehulp

Meet uw bandaanzetten met een liniaal of schuifmaat. De maat wordt weergegeven in millimeter.

horlogeband opmeten
Maat
Kleuren
Dikte horlogeband
Leersoort
Prijs

Leren Horlogeband

Leren Horlogebandjes van echt leer. Het klinkt dubbel op maar veel horlogebanden zijn ook gemaakt van imitatieleer. De Horlogebanden Specialist maakt exclusieve handgemaakte leren horlogebandjes. De collecties van het Duitse Graf en Duitse Rios1931 worden dan ook alleen verkocht bij exclusief geselecteerde verkooppunten. In Nederland is De Horlogebanden Specialist de enige dealer van deze twee topmerken en kun je bij ons zowel online als in onze winkel in Utrecht terecht.

Horlogebandjes leer, de beste kwaliteit, ultiem comfort

Een leren horlogeband van Rios 1931 wordt wereldwijd gewaardeerd om zijn afwerking. Veel grote merken maken dan ook gebruik van deze leverancier. Bijzonder aan een leren horlogeband van Rios 1931 is dat deze helemaal is doorgestikt en dat de zijkanten zijn afgelakt wat de kwaliteit en uitstraling van deze leren horlogebanden enorm verhoogd.

Voor de leren Graf horlogebanden worden alleen de beste leersoorten gebruik. Het merk Graf is dan ook enorm bekend om het ultieme draagcomfort van zijn horlogebandjes leer.

Bij ons koop je dus leren horlogebandjes van de beste kwaliteit. Onze horlogebanden voldoen allemaal aan de gestelde cites eisen.

U kunt bij ons betalen met: