Horlogebandje metaal

De Horlogebandenspecialist

Een horlogebandje van metaal of staal (ook wel eens milanaise genoemd) genieten een toenemende populariteit in de luxe horloge-industrie. De Horlogebanden Specialist heeft een breed assortiment aan metalen horlogebanden. Ons assortiment metalen horlogebanden bestaat uit diverse kleuren metaal en zijn verkrijgbaar in diverse horlogeband maten.

Bekijk alle metalen en stalen horlogebandjes!

Horlogebandjes van metaal hebben een massieve uitstraling en zijn in steeds meer kleuren te verkrijgen. Veel (top)merken zoals Breitling, Tag Heuer, Rolex en Omega maken gebruik van deze metalen horlogebandjes. Denk aan de Breitling Chronomat of de Rolex Submariner. Koop je vervangende stalen of metalen horlogeband bij de Horlogebanden Specialist! Al onze metalen / stalen horlogebandjes zijn huidvriendelijk.

Metalen horlogeband Milanaise

Al onze stalen en metalen horlogebanden zijn massief en nikkelvrij. Hierdoor zal een horlogebandje metaal niet afgeven op je huid.

 

 

Metalen horlogeband zwart

Metalen en stalen horlogebandjes

Een stalen horlogeband is te verkrijgen in de maten 16 tot en met 32 mm. Denk hierbij aan horlogeband metaal 18mm, horlogeband staal 20mm en horlogeband metaal 22mm. Ook voor een horlogeband rubber ben je bij ons aan het juiste adres.