Filter

Gekozen filters

legen
Maat: 19/18mm

Kies je maat

Horlogeband opmeten?

Kies je kleur

IWC model

Kies originele sluiting

Prijs

Iwc horlogeband 19/18mm

De Horlogebanden Specialist vervaardigt exclusieve handgemaakte horlogebandjes passend op jouw IWC horloge. Dit zijn géén originele IWC horlogebanden. Wel verkopen wij de beste kwaliteit handgemaakte horlogebanden en werken wij met de ateliers waar ook het merendeel van de grotere horlogemerken mee werken.

Iwc horlogeband vervangen

De Horlogebanden specialist biedt handgemaakte vervangende horlogebanden van de Beste kwaliteit. Al onze leren horlogebanden voldoen aan de eisen, afmetingen en kwaliteitsstandaarden van IWC horloges. Onze IWC horlogeband is exclusief en handgemaakt van het Beste leer.

Op deze pagina vind je alle horlogebanden die passen aan IWC horloges, en daar in veel gevallen ook speciaal voor zijn gemaakt. Onze horlogebanden voor IWC Horloges worden volgens de exacte specificaties voor dit horlogemerk gemaakt. Wij maken hoogwaardige horlogebanden met de hand. Wij vertrouwen op de oorspronkelijke waarden en het behoud van traditionele ambachtelijke technieken. Met een horlogeband IWC geeft u uw horloge een individuele look. 

Jouw IWC horloge is voorzien van een vouwsluiting of een gesp De horlogebanden van de Horlogebanden Specialist passen op beide types.                

De horlogebanden in deze selecite passen bijvoorbeeld ook op banden zoals breitling, omega of meistersinger.

Klantenservice
Horlogebandjes voor iedere horlogeliefhebber

Horlogebandjes van de beste kwaliteithorlogebandjes, geschikt voor een breed scala aan horlogemerken. Oorspronkelijk richtten wij ons op horlogebandjes voor luxe horloges, zoals IWC, Rolex, Breitling, en Omega, dit is uiteraard onze specialiteit maar ons aanbod is in de loop der jaren significant uitgebreid. Zo heb je keus uit ruim 5000 horlogebandjes die wij voor jou hebben geselecteerd op pasvorm, comfort en kwalitet. Je hoeft dus geen duur horloge te hebben om een horlogebandje van top kwaliteit te kopen.

Universele toepasbaarheid en topkwaliteit Materialen

Ons assortiment biedt een universele oplossing voor elke horlogeliefhebber. Van luxe horlogebanden voor merken als Rolex en Omega tot aan handgemaakte horloge bandjes van leer, rubber, metaal en geweven nylon (nato strap) – wij hebben het allemaal. Elk horlogebandje in onze collectie is zorgvuldig geselecteerd en vervaardigd met de beste materialen. We werken samen met gerenommeerde ateliers om te verzekeren dat elk horlogebandje niet alleen prachtig, maar ook duurzaam is.

Ook hebben wij smartwatchbandjes in ons assortiment die veelal zijn voorzien van een handig easy change systeem. Zo vernieuw jij je apple, samsung of lg watch in een handomdraai.

Service en persoonlijke advies in onze winkel in Utrecht

In onze winkel in Utrecht staan onze deskundige medewerkers klaar om je te voorzien van persoonlijk advies. Of je nu op zoek bent naar een specifiek horlogebandje of advies nodig hebt over de maatvoering, wij helpen je graag. Profiteer van onze uitgebreide service: wij meten de juiste maat op en monteren je nieuwe horloge bandjes terwijl je wacht.

Horlogebandjes uit voorraad leverbaar

Wij begrijpen dat je jouw horloge zo snel mogelijk wilt dragen met je nieuwe band. Daarom hebben we een ruime voorraad van horlogebandjes die direct leverbaar zijn. Of je nu online bestelt of onze winkel bezoekt, je kunt vertrouwen op onze snelle en betrouwbare levering.

Bij De Horlogebanden Specialist staan kwaliteit, stijl en service centraal. Onze horlogebandjes zijn niet alleen een stijlvolle toevoeging aan je horloge, maar ook een duurzame keuze. Bezoek onze winkel in Utrecht of bestel online en ervaar de perfecte combinatie van kwaliteit en stijl voor jouw horloge.