Apple Watch bandjes

Apple Watch

De Apple watch zijn in de tijd waarin we nu leven niet meer weg te denken. Deze gadget is een ambitieus persoonlijk sieraad met een indrukwekkende technologie. Een Apple Watch kan uiteraard gebruikt worden om te kijken hoe laat het is. Echter kun je hem ook gebruiken voor het lezen van berichten.

De Apple Watch geeft middels het WatchOS besturingssysteem notificaties van uw telefoon door en biedt de mogelijkheid om verschillende apps te draaien. Ook heeft deze smartwatch een Apple watch bandjescapabele fitnesstracker met een goed werkende hartslagmeter, waarmee je tijdens uw work-outs prima uw conditie kunt peilen. Verdwaald tijdens een hardloopsessie in het bos? Met Glances kun je snel belangrijke informatie raadplegen, zoals je huidige locatie. Met de zogenoemde ‘Digital Crown’ scrolt en zoom je eenvoudig in op de kaart, zodat je vervolgens snel de juiste weg naar huis vindt. Met al deze opties vergeet je haast waar een horloge eigenlijk voor bedoeld is.

Bekijk alle Apple Watch bandjes

Apple horlogebandjes

Je vind bij ons een ruim assortiment Apple Watch horlogebandjes. Je kunt het design van je Apple Watch veranderen middels zogenaamde clock faces. Houdt het bij een authentiek horloge en kies voor een ouderwetse klok, of ga voor een spacious design met de stand van de planeten in het sterrenstelsel. Uitgekeken op het veranderen van het uurwerk? Dan wordt het tijd om eens van Apple horlogebandje te switchen. De Horlogebanden Specialist biedt je een ruim aanbod Apple Watch bandjes die elk een unieke uitstraling geven aan je Apple Watch.

Apple Watch bandjes

Al onze Apple Watch horlogebandjes zijn voorzien van het Apple Watch easy change systeem zodat je deze direct aan uw Apple Watch kunt bevestigen. Deze bandjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en de volgende maten.

Benieuwd naar alle mogelijkheden aan Apple bandjes? Kom langs in onze winkel of neem een kijkje in onze webshop!