Op zoek naar een horlogeband voor uw Oozoo horloge?

Oozoo horlogeband

Het horlogemerk Oozoo is een Nederlands horlogemerk en is één van de meest toonaangevende horlogemerken. Het merk gaat met de laatste trends mee en biedt horloges aan voor een betaalbare prijs. Beschikt u over een Oozoo horloge en is uw Oozoo horlogebandje aan vervanging toe?  Dan kunt u uw bandje vervangen door een nieuwe! Lees in deze blog de mogelijkheden.

Horlogebandjes Oozoo

Op de meeste Oozoo horloges past een standaard horlogeband met rechte aanzet. U kunt dus kiezen uit één van onze categorieën en deze past dan zeker op uw horloge. Uiteraard moet u wel even de juiste maat bestellen. In onderstaand voorbeeld ziet u wat een rechte aanzet is. Simpel gezegd betekent dit dat de horlogeband recht tussen de oren van het horloge past.

Oozoo horlogebandje

Hoe vervang ik mijn Oozoo horlogebandje?

Een Oozoo horlogebandje wordt normaal gesproken met een bandpen (pushpin) of een vaste (geschroefde) pen aan een horloge bevestigd. De kant waar de pen door de band gaat is meestal recht en kan tussen de aanzetten van de kast (de uitsteeksels waartussen de band zit) worden gestoken. Door de bandpennen tussen de gaten van de aanzetten te klemmen blijft de band vast zitten. (kijk ook onze instructie video)

horlogeband fossil monteren

Alle horlogebanden op onze website hebben dit rechte uiteinde en zijn dus geschikt voor uw Oozoo horloge. Als u bij De Horlogebanden Specialist een band uitzoekt die naar uw smaak de juiste is, houdt u dan wel rekening met de juiste maat.

Oozoo horlogeband opmeten

Kies uw horlogeband voor uw Oozoo horloge

U kunt uw keuze maken uit de verschillende categorieën of bekijk de Oozoo horlogebandjes.
Tip: vergeet niet om de juiste maat in het filter aan te vinken!

horlogenbandje Fossil leerhorlogebandjes fossil rubbermetalen fossil horlogebanden

Meer weten?

Bekijk onze hele assortiment Oozoo horlogebandjes op onze website of kom langs in onze winkel!