Zomerse Frederique Constant Horlogebanden

De Horlogebandenspecialist

Als het weer een beetje meewerkt kunnen we binnenkort weer shirts met korte mouwen aan. Eindelijk! Een leuke bijkomstigheid is dat je horloge dan ook weer wat meer opvalt. Daar horen natuurlijk ook vernieuwde horlogebanden bij! De Frederique Constant horlogeband is één van dé aanraders die je om jouw pols kunt dragen. De band is gemaakt van hoogwaardig alligatorleer en super zacht voeringleer. Deze twee lederen zijn naadloos aan elkaar bevestigd dankzij de rembordé techniek.

De opvallende kleuren vallen lekker op. Daarnaast is het super soft voeringleer anti-allergisch en dus kan iedereen dit mooie horlogebandje dragen. Het hoogste draagcomfort is mogelijk dankzij Frederique constant! De Frederique Constant Horlogebanden zijn CITES gecertificeerd.

Zulu Horlogeband Diver

Wil jij liever een horlogeband die minder opvalt en waterbestendig is? Dan hebben we van het model Zulu de diver versie! Dit model is voorzien van premium rubber, ook wel natuurlijk rubber/kautschuk en is bestand tegen invloeden van buitenaf. Je zou denken dat het een stugge band heeft, maar het is zachter dan normale synthetische materialen.

De Zulu Horlogeband Diver is geproduceerd door het merk Nato. Dankzij de film James Bond 007 zijn de horlogebanden van Nato op de markt gekomen en is het nu één van de populairste horlogebanden in de wereld.

Rubber Nato Zulu Diver Zwart

De Zulu horlogeband Diver is ideaal voor gebruik onderwater, dus duikers en zwemmers hoeven zich geen zorgen meer te maken over een nat horlogebandje! De Horlogebanden Specialist levert naast Nato Zulu horlogebanden nog meerdere merken, nieuwsgierig? Kijk op onze website voor meer producten.