Drie ‘must-have’ horloge accessoires

De Horlogebandenspecialist

We kennen het; je hebt een luxe horloge om jouw pols waarmee je erg tevreden bent, maar toch heb je het gevoel dat je iets mist. Het kan best zijn dat uje een mooie accessoire om jouw horloge in op te bergen of jouw horloge mee te onderhouden mist. Wij hebben meerdere accessoires om deze tekortschieting op te lossen. In deze blog zetten wij voor je de drie ‘must-have’ horloge accessoires op een rijtje. Want naast horlogebanden hebben wij natuurlijk ook de juiste horloge accessoires voor je.

Watchwinder Papermoon Rosewood | De horlogebanden specialist

Luxe Watchwinder

Een watchwinder of horloge-opwinder is een apparaat dat ervoor zorgt dat jouw horloge opgewonden blijft als het niet wordt gedragen. Met een watchwinder kun je jouw horloge dagen opbergen zonder dat deze gaat stil staan door gebrek aan gebruik. Onze watchwinders kunnen ingesteld worden op het aantal rotaties per dag, ook kan er worden ingesteld welke kant jouw horloge op moet draaien. Wij hebben niet alleen watchwinders voor slechts één horloge maar natuurlijk ook watchwinders waar meerdere horloge’s in geplaatst kunnen worden.

 

Luxe Horlogebox

Een horlogebox om jouw horloge in op te bergen is ook een ‘must-have’ horloge accessoire. Ons assortiment bevat onder andere Luxe houten horlogeboxen en Horloge Reisetui ‘s. Als je een verzamelaar bent en jouw collectie mooi wilt opbergen dan is een horloge box een ideale oplossing. We hebben horlogekisten welke geschikt zijn voor kleine en grote horloges. Daarnaast zijn er diversen boxen met glasplaat zodat je toch naar je horloges kunt kijken als deze dicht zit.

Horlogebox Red Burlwood | De horlogebanden specialist
Horloge gereedschapsset magnum | De horlogebanden specialist

Horloge gereedschap

Je bent een doe-het-zelf’er en vindt het fijn om zelf jouw horloge te repareren of zelf het bij ons gekochte horlogebandje te monteren, dit begrijpen wij. Daarom hebben wij natuurlijk ook een goed aanbod van horloge gereedschap voor je. Zoals de horlogebanden aanzetter, Een handig stukje gereedschap om zelf snel en gemakkelijk een horlogeband te vervangen. Of de grote gereedschapsset die voorzien is van drie verschillende schroevendraaiers, een horlogebanden aanzetter en zes andere tools.