Horlogeband Hamilton 22mm

De Horlogebandenspecialist

In onze winkel in Utrecht krijgen we dagelijks mooie horloges te zien. Dit keer kwam er een klant binnen met een Hamilton Jazzmaster met een originele zwart kroko print horlogeband eromheen. De Horlogebanden Specialist heeft vervangende horlogeband voor Hamilton van de beste kwaliteit om het horloge mogen zetten.

Bekijk alle hamilton horlogebanden!

Hamilton horlogebandjes

De originele Hamilton horlogeband zwart is een print variant. Veelal op kalf leer gedrukt en verlijmd. Vaak zie je dan aan de bovenkant dat het stiksel in de zelfde kleur als de horlogeband is gemaakt. Aan de onder kant van de band een andere kleur heeft.

De vervangende Louisiana cognac passend voor Hamilton is gemaakt van hoogwaardig Louisiana alligatorleer en super zacht voeringleer (dit voel je aan de onderkant). Voor de Louisiana wordt een hoogwaardig in het vat geverfd alligatorvel gebruikt als uitgangsbasis, dat zijn zijdeachtig glanzend oppervlak krijgt door een kostbaar, handmatig borstelproces. Een unieke horlogeband voor de veeleisende horlogeliefhebber. Een horlogeband gemaakt van echt alligator leder (CITES  gecertificeerd), geeft een bijzonder fraaie en zeer luxe uitstraling.

Horlogebandjes

Naast horlogebanden van Hamilton 22mm hebben we nog veel meer horlogebandjes in ons assortiment. Je slaagt bij ons altijd! Benieuwd naar onze horlogebandjes? Kom langs in onze winkel of bezoek onze webshop! We voorzien je graag van advies!