Horlogebandjes

De Horlogebandenspecialist

Horlogebandjes ondergeschikt aan het horloge op zich? Ja daar zijn we het met je eens. Een echte horloge liefhebber kiest een horloge uit om het horloge en niet om de kleur van het geheel of de kleur/materiaal van het bandje. Laat je hier dus niet door leiden. Zoals in een andere blog ook is vermeld zijn bijna alle horlogebanden universeel en kun je altijd op zoek naar een voor jouw geschikt horlogebandje. De Horlogebanden Specialist heeft een breed aanbod aan horlogebanden passend bij elk merk horloge met een rechte aanzet. Bekijk onze hele assortiment snel!

Bekijk alle horlogebandjes!

Verschillende horlogebandjes

Dit betekent niet dat horlogebandjes NIET belangrijk zijn voor de uitstraling van het horloge. Het tegendeel is waar! Zoals je wellicht weet werken wij samen met de grotere merken in Nederland en leveren wij horlogebandjes voor hun nieuwste modellen. De meeste horlogemakers beseffen dat zij horlogemakers zijn en geen horlogebanden makers. Zij begrijpen dat horloges het verdienen om een horlogeband van de beste kwaliteit bevestigd te krijgen. Jouw horloge verdient dit toch ook?

Horlogebandjes belangrijk voor comfort en uitstraling

Een horloge kopen is net als met het aanschaffen van de juiste horlogeband heel persoonlijk. De één kiest voor een stoer en robuust uiterlijk door bijvoorbeeld een metalen horlogeband om het horloge te zetten. De ander kiest voor een sportief en een gemakkelijk te onderhouden rubberen horlogebandje of gaat toch voor horlogebandjes van leer omdat het draagcomfort erg belangrijk is.

Horlogebandjes opmeten en bestellen

In een eerdere blog hebben we je uitgelegd hoe je eenvoudig jouw horlogeband maat kan bepalen. Ben je er niet helemaal zeker van? Bel of mail ons dan gerust. Vraag je je af of wij voor jouw horlogemerk ook een horlogebandje kunnen leveren bepaal dan of jouw horloge een rechte aanzet heeft ja of nee. Zeer waarschijnlijk kun je gewoon bij ons terecht bij alle horlogebandjes. Bijvoorbeeld een leren Tissot Horlogeband of een Nato Strap.

Onze (leren) horlogebanden zijn Cites gecertificeerd en Anti Allergisch. Meer weten over Cites? Bij de Horlogebanden Specialist besteld je veilig en vertrouwd. Lees eventueel onze reviews om overtuigd te worden!