Omega horloges

Omega horloges

Omega horloges zijn bekende horloges zijn horloges uit het topsegment. Ook de Omega horloges dragen het label Swiss made.  De uurwerken van Omega kunnen zich eenvoudig meten met andere uurwerken uit het topsegment zoals die van breitling.

Bekijk alle horlogebanden passend voor omega!

Omega is onderdeel van de Swatch Group.  Omega begonnen in 1848 en is tegenwoordig een top horlogemerk. Merkwaardig (of misschien zelfs een smetje op de historie van Omega) is dat eind jaren 30 en begin jaren 40 omega horloges maakte voor militairen uit het 3e rijk. Zo had men voor de SS een editie waar ook een koperen box inclusief beeldmerk werd bijgeleverd.

Alle Omega horloges hebben uitgebreide dames- en heren collectie. Denk aan de lijnen Constellation, DeVille, Seamaster en Speedmaster.

Omega beschikt over een bijzonder Co-Axial uurwerk. Dit uurwerk vergroot de levensduur van het horloge.

Als u op zoek bent naar een nieuwe horlogebandje voor uw omega horloge dan heeft de Horlogebanden Specialist wellicht een passende horlogeband voor uw omega horloge. Ook voor specifieke modellen vindt u bij ons een horlogeband. Denk aan een horlogeband omega seamaster, horlogeband omega speedmaster of horlogeband planet ocean.

Omega prijzen

Omega horloges zijn te koop vanaf circa 2000 euro. Tweedehands kunt u dit merk wellicht goedkoper aanschaffen. Let dan wel op de papieren en echtheid van het horloge.

Omega speedmaster en Omega seamaster

De Omega Speedmaster is door de NASA in 1965 in gebruik genomen als officieel horloge te dienen. De Moonwatch is in gebruik genomen voor de zogeheten apollo missie. De Speedmaster is daarmee het enige horloge dat op de maan is geweest. Merkwaardig is dat de Omega Speedmaster (met het Swiss Made logo en eigen testomgeving zeer hoge kwaliteitsstandaarden) ook de zware tests van de NASA hebben doorstaan.

Omega Horloges

Omega Seamaster

 

Als variant op de speedmaster is de omega seamaster gemaakt. Dit model is o.a. erg bekend geworden door James Bond.

Omega replica herkennen

Bekijk het filmpje hieronder om te leren hoe je een omega replica kunt herkennen.