Pebble Horlogebandje

Pebble Horlogebandje

Smartwatch horloges komen steeds meer voor en gaan een rol spelen in de toekomst. Het merk Pebble speelt hier handig op in. Via een Bluetooth verbinding met je telefoon lees je eenvoudig berichten af van je horloge. In de beschrijving van Pebble worden alle voordelen opgenoemd zoals:

  • Bekijk berichten via e-mail, SMS, Caller ID, kalenderalerts en je favoriete apps op je pols.
  • De oplaadbare batterij gaat met één keer opladen 5 tot 7 dagen mee.
  • Compatibel met zowel Apple- als Android-apparaten.

Maar nergens wordt rekening gehouden met het draagcomfort of uitstraling van het horloge door de horlogeband. Wil je een originele Pebble horlogeband kopen dan zal je wel even op zoek moeten en als je wat vindt zal de keus aan pebble horlogebandjes beperkt zijn. Bij de Horlogebanden Specialist koop je eenvoudig een horlogebandje voor je smartwatch en heb je een ruime keus.

Hieronder vind je de modellen waarbij de horlogeband wordt bevestigd tussen de oren van het horloge. Bij het model van Sony is dit even wat moeilijker te zien.

pebble horlogebandje

pebble horlogebandje

Pebble horlogebandjes met rechte aanzet

Pebble horloges, hebben op het moment van schrijven, grotendeels een rechte aanzet. Dit betekent dat de kopse kant van het pebble horlogebandje ‘gewoon’ recht is en tussen de oren van het horloge past. Net als voor de  ‘normale’ horloges geldt dat een rechte aanzet altijd universeel is. Je hoeft alleen maar uw pebble horlogeband op te meten en kunt op zoek naar een geschikt vervangend pebble horlogebandje bij de Horlogebanden Specialist.

Bekijk al onze horlogebanden op www.dehorlogebandenspecialist.nl of kom langs in onze winkel!