Horlogeband trends winter 2016-2017

De Horlogebandenspecialist

Hoewel de winter officieel nog moet beginnen, is het al behoorlijk koud buiten. Vaak kleden we ons dan ook anders. We trekken de donkere kleding uit de kast en de witte sneakers worden opgeborgen. Dit werkt ook zo met horlogebandjes. Ieder seizoen heeft zijn eigen kleuren. Nu de winter voor de deur staat is het de hoogste tijd om de trends voor komend winter met jullie te delen. We kunnen alvast vertellen dat dit veel bruin- en groentinten zijn.

horlogebandje donkergroen

Horlogeband Dennengroen

De kleur groen is het helemaal deze winter. Zowel voor vrouwen, als voor mannen. Voor vrouwen komen de kleuren olijfgroen en mosterdgroen naar voren deze winter. Voor mannen is dit dennengroen. Geen idee welke kleur horlogeband je moet voorstellen bij dennengroen? Bekijk bijvoorbeeld het horlogebandje Nevada Donkergroen die hieronder is afgebeeld. De stalen gesp geeft een mooi contrast bij de donkergroene kleur. Het bandje is ook verkrijgbaar met een doublé kleurige gesp. Deze valt mooi weg bij donkergroen en combineert ook erg goed!

Horlogeband Koffiebruin

Naast groen zien we veel bruin deze winter. Vaak wint bruin of zwart het in de winterperiode. Dit jaar gaan we dus massaal voor bruin. Het leuke eraan is, is dat er zo veel verschillende kleuren bruin zijn. In deze trends benoemen we drie verschillende kleuren bruin. We beginnen met: koffiebruin. Voor iedereen is het waarschijnlijk geen probleem om de kleur van koffie voor te stellen. We hebben dan ook een groot assortiment horlogebandjes in deze kleur. Het bandje dat we hebben uitgelicht is het London Vintage horlogebandje. Door de stiksels krijgt het bandje een aparte, net wat stoerdere look. Wij zijn fan van de vintage horlogebandjes!

Koffiebruin
koper

Horlogeband Koperbruin

Zoals we aangaven komt koffiebruin veel voor bij horlogebandjes. Koperbruin daarentegen minder. Koperbruin is een vorm van cognac, maar neigt iets meer naar oranje. Een perfect voorbeeld van een koperbruin horlogebandje is de Leer Vintage Cognac variant uit onze collectie. Net zoals het koffiebruine horlogebandje een stoere, vintage band. Ook deze gesp is verkrijgbaar in staal en in doublé en verkrijgbaar in verschillende maten.

Horlogeband Gemberbruin

Als laatst benoemen we de gemberbruine horlogeband. Ook deze kleur kan geschaald worden onder cognac. Het verschil met de kopere horlogeband is dat deze iets geler is. Ook in deze tint hebben we verschillende leren horlogebanden. Deze kleur is makkelijk te combineren en staat ook mooi bij zwarte kleding. Doordat de kleur een beetje naar de gele klant neigt is het wel net even iets anders dan normaal. Hiermee val je sowieso op en kom je de winter wel door!

Gember

Natuurlijk hebben we nog veel meer groene en bruine horlogebanden in ons assortiment! Nieuwsgierig geworden? Neem gerust een kijkje. Voor welke kleur ga jij deze winter?