Vakantie horlogebandjes! Welk stijl draag jij?

De Horlogebandenspecialist
Maison Cognac

De vakantie periode is begonnen. In de vakantie heb je meer tijd ’s ochtends. Voor veel mensen betekent dit dat je in alle rust je outfit kan kiezen en accessoires op elkaar kan afstemmen. Je zakelijke horloge mag in de kast blijven en je bent vrij om te dragen wat jij wil! Wij hebben verschillende stijlen bij elkaar gezocht zodat jij op je vakantie perfect voor de dag kan komen met jouw vakantie horlogebandjes!

City-trip horlogebandjes:

Stijl is het codewoord. In steden lopen de meeste mensen er chique bij. Je ziet veel hakken, jurkjes en colberts. Ook zijn er veel zakenmannen te vinden in dure auto’s. Hoewel dit erg zwart-wit geschetst is, gaan mensen ’s avonds niet in een afritsbroek en wandelschoenen uiteten. Voor City-trips zien wij daarom een luxe stijl waar bruine of zwarte lederen bandjes de toon voeren.

Actieve vakantie horlogebandjes

Houd je van wandelen, bergbeklimmen of fietsen? Hoogstwaarschijnlijk ben je dan al in het bezit van een Smartwatch. Ideaal voor het bijhouden van je kilometers en hartslag.

Aangezien actieve vakanties vaak gepaard gaan met zweet of vuil is het handig om een extra bandje voor je smartwatch mee te nemen op vakantie. Zo kun je dagelijks wisselen en houd je toch een fris gevoel. Benieuwd naar ons assortiment? Bekijk alle smartwatch bandjes.

Smartwatch horloge bandje
Strand vakantie, rubber pure klep rood

Zon vakantie horlogebandjes

Zon, zee en strand. Je bent gek op zwemmen en zonnen. Een horloge en bandje dat een beetje tegen water kan is jouw must have. Om je horloge te laten matchen bij jouw outfit kun je eenvoudig rubberen horlogebandjes gebruiken. Ze kunnen tegen wat water en zijn eenvoudig te verwisselen. Een ander voordeel is dat de rubberen horlogeband relatief goedkoop is in vergelijking met bijvoorbeeld leer. Breid je zomer assortiment uit en bekijk ons assortiment rubberen horlogebandjes.

Laat je inspireren!

Benieuwd naar ons hele assortiment horlogebanden? Bekijk ze op onze website of kom langs in onze winkel!