Vervangende horlogeband

Vervangende horlogebanden

Vervangende horlogeband?

Bekijk alle universele horlogebanden!

De Horlogebanden Specialist is een bedrijf dat kwalitatief mooie vervangende horlogebanden maakt naar behoeften en verlangens van zijn klanten. Sinds het begin van ons bedrijf zijn kwaliteit en kennis de kenmerken van ons bedrijf geweest. De Horlogebanden Specialist had een simpel idee, dat is getransformeerd tot een ongelooflijke collectie voor verschillende merken. Maak vervangende kwalitatief mooie horlogebanden voor deze verschillende merkhorloges maar betaal niet voor het merk! Onze collectie is bescheiden, maar met een oog voor detail en kwaliteit bieden wij een zeer goed alternatief voor een eerlijke prijs.

Waarom een vervangende horlogeband kiezen?

Veel horloge liefhebbers hebben naar een jaar of aantal jaren hun horlogeband versleten of zijn toe aan een andere uitstraling. Met onze vervangende horlogebanden geeft je het horloge een totaal vernieuwd uiterlijk! Of het nu gaat om een mooie kalfslederen horlogeband of een echte louisiana alligator al onze horlogebanden in de categorie merken zijn zo gemaakt dat je originele gesp of vouw/vlindersluiting er weer op gemonteerd kan worden zodat deze de ‘originele’ look blijft houden! Onze handgemaakte horlogebanden voor merken zijn verbazingwekkend comfortabel en goed gemaakt. Na verloop van tijd krijgen zij de ovale vorm van je pols en zitten perfect. Kies voor onze vervangende horlogebanden om hun comfort, stijl en kwaliteit. Je zult jouw horloge met plezier dragen!

Onze handgemaakte vervangende horlogebanden worden geproduceerd en afgewerkt door ambachtelijke lederen horlogebanden makers in Duitsland. Tenslotte wordt elke vervangende horlogeband op kwaliteit gecontroleerd in onze werkplaats in Utrecht voordat deze wordt verstuurd of gemonteerd.

Horlogeband vervangen

De Horlogebanden Specialist biedt een breed assortiment horlogebanden aan. Maak gebruik van ons stappenplan en kies het horlogebandje wat bij je past!

Stap 1: Bepaal je maat.

Stap 2: Bepaal welk materiaal bij je horloge en je pols past. Kies uit leer, metaal, rubber of nato.

Stap 3: Bestel je horlogebandje bij de Horlogebanden Specialist

Bekijk ons hele assortiment horlogebanden op onze website of kom langs in onze showroom!