Basket 0
Klantenservice030 24 45 964
Spacer
0
€ 0,00
Exclusief handgemaakt
Exclusief handgemaakt
Showroom in Utrecht
Showroom in Utrecht
Wij verzenden tot 16:00
Wij verzenden tot 16:00 [?]
Gratis verzending binnen Nederland vanaf 25,-
Gratis verzending binnen Nederland vanaf 25,-
Keuzehulp

Horlogebandjes voor Alpina

Op dit moment werken we er hard aan om de mooiste horlogebanden voor uw Alpina horloge te selecteren. Als u de maat van uw horlogeband weet, passen in principe alle banden met een rechte aanzet aan uw horloge.

Komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u om een geschikte horlogeband te vinden.

Wij zijn telefonisch bereikbaar op: 030 24 45 964

 

Vragen over een horlogeband of wilt u ons een foto door appen?
U kunt ons whatsappen op: 06 242 77 903

Alpina horlogeband

De Horlogebanden Specialist vervaardigt exclusieve, handgemaakte horlogebanden passend voor jouw Alpina horloge.  De horlogebanden van de Horlorgebanden Specialist zijn perfect voor op de Alpina horloge. De Alpina horlogebanden zijn van hoog kwaliteit en hebben de juiste afmetingen voor jouw Alpina horloge. We hebben een divers assortiment aan Alpina horlogebanden die op alle modellen van Alpina passen. De Alpina horlogebanden zijn onder andere geschikt voor de modellen: Alpiner, Startimer, Seastrong, Comtesse en de Smartwatches van Alpina.

Exclusieve Alpina horlogeband

Alpina produceert horloges die speciaal zijn ontworpen en gebouwd om bestand te zijn tegen extreme natuurlijke omgevingen, vooral op grote hoogtes en grote dieptes. Hun functies, materialen en gebruiksvriendelijkheid zijn speciaal ontworpen om ervoor te zorgen dat u uw klim-, vlieg-, duik- of zeilmissies kunt volbrengen. Dit valt ook terug te zien in de Alpina horlogebanden. De Alpina banden zijn van sterk kwalitatief materiaal, zodat het weer en wind overleefd. Door de verfijnde afwerking straalt het daarnaast ook nog klasse uit.

Alpina band kopen?

Is jouw Alpina band ook toe aan een vervanging of wil je de kleur of materiaal vervangen? Bekijk ons ruim assortiment Alpina banden dan gauw!
Bij vragen over de mogelijkheden van de bandjes, de kleuren, materiaal, kunt u gerust contact opnemen met ons. Wij zijn telefonisch bereikbaar op: 030 24 45 965.
Liever een berichtje sturen? Stuur gerust een berichtje naar: 06 242 77 903

 

U kunt bij ons betalen met: