Basket 0
Klantenservice030 24 45 964
Spacer
0
€ 0,00
Exclusief handgemaakt
Exclusief handgemaakt
Showroom in Utrecht
Showroom in Utrecht
Wij verzenden tot 16:00
Wij verzenden tot 16:00 [?]
Gratis verzending binnen Nederland vanaf 25,-
Gratis verzending binnen Nederland vanaf 25,-
Keuzehulp

Blancpain horlogebandjes

Op dit moment werken we er hard aan om de mooiste horlogebanden voor uw Blancpain horloge te selecteren. Als u de maat van uw horlogeband weet, passen in principe alle banden met een rechte aanzet aan uw horloge.

Komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u om een geschikte horlogeband te vinden.  

Wij zijn telefonisch bereikbaar op: 030 24 45 964

 

Vragen over een horlogeband of wilt u ons een foto door appen?
U kunt ons whatsappen op: 06 242 77 903

Blancpain band

De Horlogebanden Specialist vervaardigt exclusieve, handgemaakte horlogebandjes passend voor je Blancpain horloge. Wij bieden altijd een passende oplossing een horloge.

Is jouw Blancpain band aan vervanging toe? Of wil je een extra bandje ter afwisseling? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze vervangende Blancpain band zijn custom made, wij bieden een ruim assortiment met handgemaakte horlogebanden van de beste kwaliteit. Durf of wil je jouw Blancpain band niet zelf vervangen? Kom naar onze winkel, we doen het graag voor je! 

Exclusieve Blancpain horlogeband

Blancpain is een Zwitserse firma en is één van de oudste horlogemakers ter wereld. Sinds de oprichting in 1735 draagt het merk aan de ontwikkeling van mechanische uurwerken. Elke Blancpain collectie onderscheidt zich. Wij maken alle horlogebanden met de hand. Je zult niet snel zien dat je een vervangende Blancpain band draagt. Dit geeft voor jou ook de mogelijkheid om de originele sluiting, zowel gesp- als vouw sluitingen, over te zetten op jouw nieuwe horlogeband. Al onze horlogebanen, zo ook de Blacpain band, voldoen aan de eisen, afmetingen en kwaliteitsstandaarden van Blacpain horloges.

Blancpain band kopen

Ben je benieuwd naar ons aanbod in Blancpain banden? Bekijk ons assortiment en laat je inspireren. Je kunt een Blancpain band exclusief online bestellen bij De Horlogebanden Specialist. Wil je onze Blacpain banden eerst zien en/of gelijk laten vervangen? Kom gerust langs in de in onze horlogebanden winkel. Bij vragen kun je ons telefonisch bereiken via: 030 24 45 965 of stuur makkelijk en snel een bericht op 06 242 77 903

 

 

U kunt bij ons betalen met: