Basket 0
Klantenservice030 24 45 964
Spacer
0
€ 0,00
Exclusief handgemaakt
Exclusief handgemaakt
Showroom in Utrecht
Showroom in Utrecht
Wij verzenden tot 16:00
Wij verzenden tot 16:00 [?]
Gratis verzending binnen Nederland vanaf 25,-
Gratis verzending binnen Nederland vanaf 25,-
Keuzehulp

Bulova horlogebandjes

Op dit moment werken we er hard aan om de mooiste horlogebanden voor uw Bulova horloge te selecteren. Als u de maat van uw horlogeband weet, passen in principe alle banden met een rechte aanzet aan uw horloge.

Komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u om een geschikte horlogeband te vinden. 

Wij zijn telefonisch bereikbaar op: 030 24 45 964

Vragen over een horlogeband of wilt u ons een foto door appen?

U kunt ons whatsappen op: 06 242 77 903

 

Bulova horlogeband 

De Horlogebanden Specialist vervaardigt exclusieve, handgemaakte horlogebanden passend voor jouw Bulova horloge. Voor een nieuwe Bulova horlogeband ben je bij ons aan het goede adres.

De Horlogebanden Specialist in gespecialiseerd in het in het passend maken van een horlogeband voor horloges uit het hoger segment. Ben je opzoek naar een nieuw bandje voor jouw Bulova horloge? We bieden u een ruim assortiment aan. Onze banden zijn handgemaakt en van hoge kwaliteit. Wanneer je kiest voor een custom made Bulova horlogeband ben jij de enige met dat bandje!

Exclusieve Bulova horlogeband

Bulova, een Amerikaans luxe horlogemerk, is opgericht in 1875. Een echte klassieker in de horlogewereld. Bulova streeft naar perfectie en constante ontwikkeling. Daar kunnen wij als De Horlogebanden Specialist ons in vinden. Dit valt ook terug te zien in onze Bulova horlogebanden. De Bulvoa band zijn van sterk materiaal en tot op het detail na goed afgewerkt. Het vervangende bandje is niet van echt te onderscheiden.

Horlogeband Bulova kopen

Overweeg je een Bulova horloge band te kopen? Ons ruime assortiment zal je zeker bevallen. Heb je vragen over een Bulova horlogeband? Wij beantwoorden graag al jouw vragen en geven goed advies. Neem gerust contact met ons op! Wij helpen je graag met deze keuze.
We zijn telefonisch te bereiken op: 030 24 45 965.
Of stuur gerust een berichtje naar: 06 242 77 903

Je kunt ook zelf een Bulova band kopen. Dit kan gemakkelijk en snel via onze webshop. Je kunt ook langskomen in onze horlogebanden winkel in Utrecht. 

 

 

U kunt bij ons betalen met: